Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

~Marta niezalogowany
1 lipca 2010r. o 12:41
Starszy_Glinolud napisał(a): Portal - wolałbym odpowiedź od zalogowanego administratora.

Nie jestem sędzią, ale wydaje mi się, że przestępstwo zostało popełnione "w wyniku motywacji zasługującej na szczególne potępienie", czyli jest zagrożone karą nie mniejszą niż 12 lat, 25 lat albo dożywociem.

Na marginesie - coś jest nie tak ze społeczeństwem, jeśli kur​wу takie jak ~czym_usunac_ciaze nie tylko mordują z powodu "nudy", ale wręcz są z tego dumne i żądają "tolerancji"...

Żeby nie było - aborcja bywa uzasadniona (polskie prawo jest tutaj całkiem niezłe), ale absolutnie sprzeciwiam się mordowaniu ludzi "na życzenie" albo z powodu "nudy".

posty tej kobiety zgłaszać najlepiej do moderacji. służy do tego niebieski napis w dolnym rogu pod postem.. jako powód podajcie popełnienie przestępstwa itd.. ja już to zrobiłam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4404
#Starszy_Glinolud nieaktywny
1 lipca 2010r. o 12:46
Taa, nie ma to jak poobrażać rodziców...

Moja mama jest wspaniałą kobietą i wspaniałą mamą i zawdzięczam jej bardzo wiele. Ty natomiast (bo ~czym_usunac_ciaze to ty, prawda?) nie jesteś matką tylko morderczynią, do tego prymitywną i puszczalską.

Wolę być kutasem niż mordercą albo politycznie poprawnie tolerować przeprowadzanie aborcji z powodu "nudy". Abstrahując od tego, że wyzwiska od tak podłej kreatury jak ty mogę traktować jako komplement.

Jeszcze raz powtórzę, żeby dotarło - aborcja z powodu "nudy" to morderstwo i barbarzyństwo.
~czym usunac ciaze niezalogowany
1 lipca 2010r. o 12:50
czekam na prokurature.i cieszy mnie to ze sie tak wkurzacie ...naprawde warto popisac na forum dla samej chociazby zabawy.ps.a moze nie jestem kobieta??
oto jest pytanie.
a sory juz wiem.juz mnie ochrzono.morderczyni,prostak,barbarzynca hehe.dobre dobre,czekam na kolejne propozycje.
naprawde niezle sie bawie.
dalej ,pisac!!!
~haha niezalogowany
1 lipca 2010r. o 12:55
haha ktoś naprawdę ma z was niezły ubaw a wy się dajecie...
masakra juz prokuratura zawiało a nie wiecie kto to pisze i czy prawdę :| pozdrawiam przejętych
~haha niezalogowany
1 lipca 2010r. o 12:55
haha ktoś naprawdę ma z was niezły ubaw a wy się dajecie...
masakra juz prokuratura zawiało a nie wiecie kto to pisze i czy prawdę :| pozdrawiam przejętych
~ niezalogowany
1 lipca 2010r. o 12:56
~czym usunac ciaze napisał(a): czekam na prokurature.i cieszy mnie to ze sie tak wkurzacie ...naprawde warto popisac na forum dla samej chociazby zabawy.ps.a moze nie jestem kobieta??
oto jest pytanie.
a sory juz wiem.juz mnie ochrzono.morderczyni,prostak,barbarzynca hehe.dobre dobre,czekam na kolejne propozycje.
naprawde niezle sie bawie.
dalej ,pisac!!!

Co Cie tak bawi??????
4404
#Starszy_Glinolud nieaktywny
1 lipca 2010r. o 12:57
~czym usunac ciaze napisał(a): czekam na prokurature.i cieszy mnie to ze sie tak wkurzacie ...

Taa, zdziwisz się jak dostaniesz "wina umyślna z zamiarem bezpośrednim w wyniku motywacji zasługującej na szczególne potępienie". Takie kreatury jak ty trzeba tępić - nie wkurzasz mnie, po prostu należy cię usunąć ze społeczeństwa tak jak morderców, gwałcicieli itd.

~czym usunac ciaze napisał(a): a sory juz wiem.juz mnie ochrzono.morderczyni,prostak,barbarzynca hehe.dobre dobre,czekam na kolejne propozycje.

Jeszcze kur​wа, żałosna do tego bo gumek nie potrafi używać.

Skąd się tacy ludzie biorą? XXI wiek jego mać :/
~czym usunac ciąze niezalogowany
1 lipca 2010r. o 13:10
szczytwny stosunek mnie bawi.bo zycie nie jest takie proste i czasem trzeba podjac naprawde bardzo powazne kroki i wybor jest wtedy na cale zycie.łatwo oskarazac kogokolwiek o jakies kroki.ale zrozumiec trudno.ja niekogo nie oceniam bo znam zycie od podszewki.i nigdy nie oceniam.a wyslucham i dam rade jak przetrwac po tak trudnych wyborach.
czlwoiek ktory wybierze inaczej jest oda razy napietnowany i oskarzany ale nikt nikomu niedal prawa oceny drugiej osoby.
usunac dla nudy,dla zabawy czy z powodow powaznych to wybor kazdej kobiety.to jej sumienie i jest tak postapila to znaczy ze wtedy nie umiala inaczej.a czy zaluje to tez jej wybor.a czy ja zaluje??gdybym zalowala to musialabym sie leczyc dlatego zapomnialam i nie mysle bo wtedy sie lepiej zyje.szanuje kazda decyzje i nie oceniam bo zycie jest rozne i rozni sa ludzie.piszac to na forum chcialam zobaczyc jak ludzie zareaguja.i juz wiem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza