Starszy_Glinolud napisał(a): Portal - wolałbym odpowiedź od zalogowanego administratora.
Nie jestem sędzią, ale wydaje mi się, że przestępstwo zostało popełnione "w wyniku motywacji zasługującej na szczególne potępienie", czyli jest zagrożone karą nie mniejszą niż 12 lat, 25 lat albo dożywociem.
Na marginesie - coś jest nie tak ze społeczeństwem, jeśli kurwу takie jak ~czym_usunac_ciaze nie tylko mordują z powodu "nudy", ale wręcz są z tego dumne i żądają "tolerancji"...
Żeby nie było - aborcja bywa uzasadniona (polskie prawo jest tutaj całkiem niezłe), ale absolutnie sprzeciwiam się mordowaniu ludzi "na życzenie" albo z powodu "nudy".
~czym usunac ciaze napisał(a): czekam na prokurature.i cieszy mnie to ze sie tak wkurzacie ...naprawde warto popisac na forum dla samej chociazby zabawy.ps.a moze nie jestem kobieta??
oto jest pytanie.
a sory juz wiem.juz mnie ochrzono.morderczyni,prostak,barbarzynca hehe.dobre dobre,czekam na kolejne propozycje.
naprawde niezle sie bawie.
dalej ,pisac!!!
~czym usunac ciaze napisał(a): czekam na prokurature.i cieszy mnie to ze sie tak wkurzacie ...
~czym usunac ciaze napisał(a): a sory juz wiem.juz mnie ochrzono.morderczyni,prostak,barbarzynca hehe.dobre dobre,czekam na kolejne propozycje.