Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

3225
#erjotka nieaktywny
1 lipca 2010r. o 20:49
Współczuję rodzicom "tego czegoś" że im się tak nie udało ....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~czym usunac ciaze niezalogowany
2 lipca 2010r. o 10:08
uwielbiam wrecz kiedy wlasne egoistyczne i socjopatyczne poglady robia tyle szumu.naprawde to wielki ubaw patrzec jak porzadny czlowiek ,oburzony moimi slowami przeminienia sie w bestia,wygraza,straszy bogiem(szkoda ze nie szatanem)i naprawde mam z tego niezla polewke.wiec dalej dawac na forum ile wejdzie.cieszy mnei kazdy glos.
ps.czy jako obronca nienarodzonych przyjal bys do siebie dzieci ktore bym wychowala??bo pewnie by byly jak mamasia.mi zyczysz ze szkoda ze mnie nie usuneli wiec pomysl bo moze dobrze zrobilam usuwajac tamte.wiec jednego psychopaty mniej.
zegnam i czekam na kare boska...hehe.
~kasiczek niezalogowany
2 lipca 2010r. o 11:32
~czym usunac ciaze napisał(a): wielu probowali zamknac mnie w wiezieniu ale jestem za cwana zeby dac sie zamknac.jak kazdy psychopata switnie manipuluje otoczeniem robiac sobie z ludzi zabawe .wiec wsadzenie mnie do wiezienia naprawde jest niemozliwe.a odstrzelic??raczje bys nie zdazyl bo oczarowalabym cie wdziekiem a potem oskubala ze wszystkiego i na koniec obrocila to przeciwko tobie.hehe

mocne

Zmoderowano 02.07.2010 godz.20:36 - powód: cytowanie (sentinel)
~leon zawodowiec niezalogowany
2 lipca 2010r. o 16:17
~czym usunac ciaze napisał(a): uwielbiam wrecz kiedy wlasne egoistyczne i socjopatyczne poglady robia tyle szumu.naprawde to wielki ubaw patrzec jak porzadny czlowiek ,oburzony moimi slowami przeminienia sie w bestia,wygraza,straszy bogiem(szkoda ze nie szatanem)i naprawde mam z tego niezla polewke.wiec dalej dawac na forum ile wejdzie.cieszy mnei kazdy glos.
ps.czy jako obronca nienarodzonych przyjal bys do siebie dzieci ktore bym wychowala??bo pewnie by byly jak mamasia.mi zyczysz ze szkoda ze mnie nie usuneli wiec pomysl bo moze dobrze zrobilam usuwajac tamte.wiec jednego psychopaty mniej.

ta kobieta to gorzej niz diabel.niechcial bym sie zni a spotkac.a coz myslec o tym aby byla matka.moze jednak dobrze zrobila

Zmoderowano 02.07.2010 godz.20:37 - powód: cytowanie (sentinel)
~GENERALOSSS niezalogowany
2 lipca 2010r. o 21:13

boli mnie głowa i mam dylemat...zarzyć apap czy możę panadol ??
~heee niezalogowany
2 lipca 2010r. o 21:14
~GENERALOSSS napisał(a):
młotek :P :P :P :P :P
~GENERALOSSS niezalogowany
2 lipca 2010r. o 21:21
~heee napisał(a):
~GENERALOSSS napisał(a):
młotek :P :P :P :P :P

DZIĘKI SPRÓBUJĘ.....A TEN MŁOTEK TO PEWNIE NA RECEPTĘ 100% PŁATNA :* :* :*
~ niezalogowany
2 lipca 2010r. o 22:40
~czym usunac ciaze napisał(a): uwielbiam wrecz kiedy wlasne egoistyczne i socjopatyczne poglady robia tyle szumu.naprawde to wielki ubaw patrzec jak porzadny czlowiek ,oburzony moimi slowami przeminienia sie w bestia,wygraza,straszy bogiem(szkoda ze nie szatanem)i naprawde mam z tego niezla polewke.wiec dalej dawac na forum ile wejdzie.cieszy mnei kazdy glos.

nie rozumiem jak ziemia moze nosic takiego degenerucHa jak ty szmato
A POZA TYMPRZYJAŁ BYM TE DZIECI BO TO NIE ICH WINA ZE TY NIE MOZESZ ZAPANOWAC NAD SWOJA BADZ CO BADZ MACICA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.