~czym usunac ciaze napisał(a): wielu probowali zamknac mnie w wiezieniu ale jestem za cwana zeby dac sie zamknac.jak kazdy psychopata switnie manipuluje otoczeniem robiac sobie z ludzi zabawe .wiec wsadzenie mnie do wiezienia naprawde jest niemozliwe.a odstrzelic??raczje bys nie zdazyl bo oczarowalabym cie wdziekiem a potem oskubala ze wszystkiego i na koniec obrocila to przeciwko tobie.hehe
~czym usunac ciaze napisał(a): uwielbiam wrecz kiedy wlasne egoistyczne i socjopatyczne poglady robia tyle szumu.naprawde to wielki ubaw patrzec jak porzadny czlowiek ,oburzony moimi slowami przeminienia sie w bestia,wygraza,straszy bogiem(szkoda ze nie szatanem)i naprawde mam z tego niezla polewke.wiec dalej dawac na forum ile wejdzie.cieszy mnei kazdy glos.
ps.czy jako obronca nienarodzonych przyjal bys do siebie dzieci ktore bym wychowala??bo pewnie by byly jak mamasia.mi zyczysz ze szkoda ze mnie nie usuneli wiec pomysl bo moze dobrze zrobilam usuwajac tamte.wiec jednego psychopaty mniej.
~GENERALOSSS napisał(a):młotek :P :P :P :P :P
boli mnie głowa i mam dylemat...zarzyć apap czy możę panadol ??
~heee napisał(a):~GENERALOSSS napisał(a):młotek :P :P :P :P :P
boli mnie głowa i mam dylemat...zarzyć apap czy możę panadol ??
~czym usunac ciaze napisał(a): uwielbiam wrecz kiedy wlasne egoistyczne i socjopatyczne poglady robia tyle szumu.naprawde to wielki ubaw patrzec jak porzadny czlowiek ,oburzony moimi slowami przeminienia sie w bestia,wygraza,straszy bogiem(szkoda ze nie szatanem)i naprawde mam z tego niezla polewke.wiec dalej dawac na forum ile wejdzie.cieszy mnei kazdy glos.
ps.czy jako obronca nienarodzonych przyjal bys do siebie dzieci ktore bym wychowala??bo pewnie by byly jak mamasia.mi zyczysz ze szkoda ze mnie nie usuneli wiec pomysl bo moze dobrze zrobilam usuwajac tamte.wiec jednego psychopaty mniej.
zegnam i czekam na kare boska...hehe.