~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): i nawet socjopata ma prawo zyc jak mu sie chce.
Nie, nie ma. Socjopatyczny morderca powinien siedzieć w więzieniu, ewentualnie zostać odstrzelonym w samoobronie.
~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): to nie powod aby uzywac takich slow,to jej zycie po co ja umoralniac?
To jest bardzo dobry powód - głaskanie po główce i wychowywanie bezstresowe nie zadziała. I właśnie o to chodzi, że to nie jest
jej życie, tylko życie zamordowanych przez nią dzieci. Gdyby była fanką skaryfikacji albo podcinania sobie żył - wisi mi to i powiewa, nie moja broszka.
~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): glinoludzie skoro jestes taki moralny to tymi slowami znizyles sie do jej poziomu.mozna uzywac innych slow nawet wtedy kiedy my postapilibysmy inaczej.
Wiesz, nie porównuj użycia wulgaryzmu do potrójnego morderstwa...
Pewnie, że można - ale nie trzeba. Zwróć uwagę, że w dyskusjach o polityce itp. zwracam się do przeciwników z szacunkiem nawet jeśli opowiadają kompletne bzdury - ale czym innym jest posiadanie jakichś tam poglądów, a czym innym bycie aspołecznym i niebezpiecznym osobnikiem.
~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): a tolerowac nie musisz jej uczynku ale jej zaburzeni osobowosci ktore jest wynikiem nieprawidlowosci.
Nie toleruję ani popełnionej zbrodni, ani socjopatii. Pierwsze należy potępić, drugie należy leczyć i jak już pisałem wielokrotnie - nie mam zamiaru udawać "politycznej poprawności" i wymuszonej przez nią "tolerancji".
Złodziej to złodziej, a nie redystrybutor...