Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

4404
#Starszy_Glinolud nieaktywny
1 lipca 2010r. o 13:23
~czym usunac ciąze napisał(a): usunac dla nudy,dla zabawy czy z powodow powaznych to wybor kazdej kobiety.to jej sumienie i jest tak postapila to znaczy ze wtedy nie umiala inaczej.

Decyzja o aborcji nie jest tylko wyborem kobiety - jest (powinien być) to również wybór mężczyzny (ojca) oraz tegoż dziecka.

Już napisałem - aborcja bywa uzasadniona i nie potępiam jej jako takiej. Ale pomiędzy aborcją ze względu na zagrożenie życia matki, a aborcją z powodu tego, że nosicielka (bo nie matka) się puściła jest ogromna różnica.

~czym usunac ciaze napisał(a): a czy zaluje to tez jej wybor.a czy ja zaluje??gdybym zalowala to musialabym sie leczyc dlatego zapomnialam i nie mysle bo wtedy sie lepiej zyje.

To, że nie żałujesz popełnienia trzykrotnego morderstwa świadczy o socjopatii - właśnie teraz powinnaś się leczyć! Dla normalnego człowieka zabicie innego jest traumą, nawet jeśli zabija "z uzasadnionych przyczyn".

~czym usunac ciaze napisał(a): szanuje kazda decyzje i nie oceniam bo zycie jest rozne i rozni sa ludzie.piszac to na forum chcialam zobaczyc jak ludzie zareaguja.i juz wiem.

To jeśli już wiesz, udaj się do specjalisty który poradzi ci co zrobić z brakiem sumienia, następnie zastanów się nad swoim życiem i zmądrzej.

Ja nie "szanuje każdej decyzji" - decyzje które podjęłaś są absolutnie błędne i nie mają żadnego moralnego usprawiedliwienia. Zamordowałaś człowieka z powodu swoich niskich zachcianek i powinnaś sobie to uświadomić, a ja nie mam zamiaru bawić się w "polityczną poprawność".

Zamknij się w domu, zastanów się nad sobą, potem stań przed lustrem, zobacz co zrobiłaś i poczuj żal - dopiero wtedy będzie można traktować cię z szacunkiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~czym usunac ciaze? niezalogowany
1 lipca 2010r. o 13:28
slowo socjopata czy psychopata w zaden sposob do mnie nie przemawia bo choc moja osobowosc jest dyssocjalna to jednak w zaden sposob nie moge zmusic sie do odczuwania wyrzutow sumienia.potrafie popelniac przestępstwa i wogole nic sobie z tego nie robic.
na co sie leczyc??
osobowosc dyssocjalna jest nie reformowalna!!!
a jednak lepiej mi sie zyje bo niemam serca i niemam przez to problemow.
na co mam czuc zal?nie potrafie tego czuc.i nie miej pretensji do mnie bo taka jestem a czy mnie akceptujesz czy nie to naprawde malo mnie interesuje.
4352
#enter nieaktywny
1 lipca 2010r. o 13:34
Proponuje Nożem i Widelcem
2945
Mgosia
1 lipca 2010r. o 14:23
~czym usunac ciaze? napisał(a): slowo socjopata czy psychopata w zaden sposob do mnie nie przemawia bo choc moja osobowosc jest dyssocjalna to jednak w zaden sposob nie moge zmusic sie do odczuwania wyrzutow sumienia.potrafie popelniac przestępstwa i wogole nic sobie z tego nie robic.
na co sie leczyc??
osobowosc dyssocjalna jest nie reformowalna!!!
a jednak lepiej mi sie zyje bo niemam serca i niemam przez to problemow.
na co mam czuc zal?nie potrafie tego czuc.i nie miej pretensji do mnie bo taka jestem a czy mnie akceptujesz czy nie to naprawde malo mnie interesuje.

Tak sobie to czytam i własnym oczom nie wierzę , na myśl w takim trudnym przypadku przychodzi mi tylko jedno( choć jestem przeciwna aborcji )szkoda że Cię matka nie usunęła , bo taki człowiek w społeczeństwie stanowi zagrożenie . Nie osądzam, tylko wyrażam swoje zdanie , bo twój los mnie kompletnie nie interesuje, żyj sobie jak żyjesz ,
a najlepiej na bezludnej wyspie . Tylko jeśli wybierasz żywot w społeczeństwie , licz się z tym że będziesz traktowana, tak jak traktujesz innych , czyli bezlitośnie i bez serca . Bo ludzie mają to do siebie, że w odpowiednim momencie potrafią odpłacić się pięknym za nadobne :)Pies który gryzie w pewnym momencie zostaje skopany .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
4404
#Starszy_Glinolud nieaktywny
1 lipca 2010r. o 17:52
~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): i nawet socjopata ma prawo zyc jak mu sie chce.

Nie, nie ma. Socjopatyczny morderca powinien siedzieć w więzieniu, ewentualnie zostać odstrzelonym w samoobronie.

~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): to nie powod aby uzywac takich slow,to jej zycie po co ja umoralniac?

To jest bardzo dobry powód - głaskanie po główce i wychowywanie bezstresowe nie zadziała. I właśnie o to chodzi, że to nie jest jej życie, tylko życie zamordowanych przez nią dzieci. Gdyby była fanką skaryfikacji albo podcinania sobie żył - wisi mi to i powiewa, nie moja broszka.

~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): glinoludzie skoro jestes taki moralny to tymi slowami znizyles sie do jej poziomu.mozna uzywac innych slow nawet wtedy kiedy my postapilibysmy inaczej.

Wiesz, nie porównuj użycia wulgaryzmu do potrójnego morderstwa...

Pewnie, że można - ale nie trzeba. Zwróć uwagę, że w dyskusjach o polityce itp. zwracam się do przeciwników z szacunkiem nawet jeśli opowiadają kompletne bzdury - ale czym innym jest posiadanie jakichś tam poglądów, a czym innym bycie aspołecznym i niebezpiecznym osobnikiem.

~niezarejestrowany bo i po co? napisał(a): a tolerowac nie musisz jej uczynku ale jej zaburzeni osobowosci ktore jest wynikiem nieprawidlowosci.

Nie toleruję ani popełnionej zbrodni, ani socjopatii. Pierwsze należy potępić, drugie należy leczyć i jak już pisałem wielokrotnie - nie mam zamiaru udawać "politycznej poprawności" i wymuszonej przez nią "tolerancji".

Złodziej to złodziej, a nie redystrybutor...
~czym usunac ciaze niezalogowany
1 lipca 2010r. o 18:12
Starszy_Glinolud napisał(a): Nie, nie ma. Socjopatyczny morderca powinien siedzieć w więzieniu, ewentualnie zostać odstrzelonym w samoobronie.

wielu probowali zamknac mnie w wiezieniu ale jestem za cwana zeby dac sie zamknac.jak kazdy psychopata switnie manipuluje otoczeniem robiac sobie z ludzi zabawe .wiec wsadzenie mnie do wiezienia naprawde jest niemozliwe.a odstrzelic??raczje bys nie zdazyl bo oczarowalabym cie wdziekiem a potem oskubala ze wszystkiego i na koniec obrocila to przeciwko tobie.hehe

Zmoderowano 01.07.2010 godz.21:16 - powód: cytowanie (sentinel)
3225
#erjotka nieaktywny
1 lipca 2010r. o 20:46
Starszy_Glinolud napisał(a): Nie, nie ma. Socjopatyczny morderca powinien siedzieć w więzieniu, ewentualnie zostać odstrzelonym w samoobronie.

wielu probowali zamknac mnie w wiezieniu ale jestem za cwana zeby dac sie zamknac.jak kazdy psychopata switnie manipuluje otoczeniem robiac sobie z ludzi zabawe .wiec wsadzenie mnie do wiezienia naprawde jest niemozliwe.a odstrzelic??raczje bys nie zdazyl bo oczarowalabym cie wdziekiem a potem oskubala ze wszystkiego i na koniec obrocila to przeciwko tobie.hehe

I takie coś śmie się nazywać człowiekiem??

Zmoderowano 01.07.2010 godz.21:15 - powód: cytowanie (sentinel)
2945
Mgosia
1 lipca 2010r. o 20:47
Jednym słowem pogratulować tupetu i kopnąć w cztery litery :]

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.