Polecam dr. Kukułę. W Bc przyjmuje tylko prywatnie, w szpitalu po za Bolcem. Człowiek świetny, nie liczy czasu tak jak to robią inni. Poświęca kobietom tyle czasu ile potrzeba. Jest to naprawdę wspaniały lekarz. Pomógł mi i przeprowadzał zabieg usunięcia martwej ciąży.
Dr Choma- zawsze chodziłam do niego prywatnie, przy ciąży również. Kiedy okazało się że poroniłam kazał wstawić się w szpitalu na jeszcze jedną kontrolę dla potwierdzenia. Czekałam od czwartku do niedzieli. Kiedy potwierdziło się że ciąża jest martwa, wiadomo rozryczałam się- jest to naturalne kiedy tracisz kogoś na kogo czekałaś.
On do mnie bezczelnie bez współczucia- Nie becz, nic ci to nie pomoże-prosze wstawić się w poniedziałek na zabieg.
Już nigdy do niego nie poszłam, a na zabieg pojechałam do Lubania do dr Kukuły.
Z całego serca polecam Kukułę do którego chodzi cała moja rodzina:-)
Polecam dr Kukułę. Ciepły, kontaktowy, możesz go wypytać o wszystko. Chodzę do niego od ponad 11 lat. Nigdy się nie zdenerwował, nie naciął na kasę. Ma szeroką wiedzę, też spoza swojej dziedziny. Ma świetną pamięć, po kilku latach pamiętał jeszcze jakie miałam wątpliwości co do zdrowia mojej córeczki. Dziecko zdrowe, a on dopytywał o to co mnie nurtowało. Chodziłam wcześniej do kilku bolesławieckich lekarzy , a oni przez wiele miesięcy nie potrafili mnie wyleczyć z pewnej dolegliwości. Dr Kukuła przepisał mi krople, po których przeszło po tygodniu. Gorąco polecam. Pozostałych radzę omijać z daleka. Znajoma trafiła do szpitala z ostrym bólem brzucha. Jak się potem okazało u dr Kukuły to była duża cysta. W szpitalu nawet nie zrobili usg. Dali leki przeciwzapalne, a potem nawet i tego nie podawali, bo się leki w zoz skończyły. Wypisali kobietę w "stanie dobrym". Dr Kukuła operował ją w Lubaniu. Dzięki niemu wróciła do zdrowia.
a ja wam cos wszystkim powiem....
duzo w zyciu przeszlam!!!! wiescie mi na slowo! nie bede tu pisac jakie zaslugi maja lekarze ktorych wymienie..powiem tylko tyle ile trzeba a nad reszta sobie pomyslcie!!!
Dr.ginekolog Dariusz Dabrus! przyjmuje w jeleniej gorze i w bogatyni. To lekarz ktory uratowal mi zycie. Bylam mloda i urodzilam pierwsze swoje dziecko,niestety strasznie zachorowalam,i zegnalam sie juz z rodzina,UMIERALAM!!!!ON JEDYNY po dyzurach,siedzial ze mna,nie wracal do domu,do zony i dzieci tylko myslal i analizowal jak uratowac mi zycie...dzis zyje i jestem szczesliwa mama 6letniej dziewczynki!!!!! to jego zasluga dr.DARIUSZA DABRUSIA!!!
KOLEJNY Lekarz....
wyprowadzialm sie do boleslawca pare lat pozniej cos mnie dopadlo wiec poszalm do lekarza tutaj.
powiem tyle dr.MACIEJ PAWLIK!!! To ZBOK!!! obmacuje swoje pacjetki,pytal o to jaki mam orgazm,czy lubie seks? dlaczego my kobiety nie dajemy wiecej facetom dupy! i jakbym miala problem np.z zakladaniem globolek to mam zadz.do niego i on mi pomoze!!! niewiem jak wy ale ja uwazam ze tak sie nie zachowuje lekarz! wyszlam od niego zniesmaczona,jakas taka dziwnie wykorzystana zwlasza ze dotykal mnie podczas badania w dziwny sposob i stanowczo za dlugo!!!
i trzeci lekarz to pani dr.RENATA HERBANOWICZ! KOBIETA NADER DELIKATNA,SPOKOJNA,POMOCNA,WYROZUMIALA,POMOCNA I DOBRA!!! DOBRA JAKO KOBIETA I JAKO I LEKARZ...po przesciach z dokotorem Pawlikiem byla to nadzwyczajna mila odmiana!!!!
ja w boleslawcu uwazam tylko dr kukule
nie bede tutaj obrazac, czy wypisywac "zaslug" innych lekarzy w mom wypadku, bo nie o to tu chodzi... po prostu z doswiadczenia z nimi (kobietami i facetami), tylko dr kukula jest LEKARZEM jakiemu mozna zaufac.. cieply, troskliwy, a przede wszystkim z ogromna wiedza.. Wizyta nie jest najtansza, ale wchodzac do gabinetu nie slychac tykajacego stopera....
I co jeszcze- nie robi uwag na zaden temat, nie komentuje wygladu, zachowania czy wyborow osobistych jak to sie zdarza u innych... A dziecko u kobiety bedacej w ciazy jest "malenstwem", a nie "czymś" jak u jednej pani doktor...
Jestem pacjentką Dr Pawlika. Dużo osób narzeka na niego i nie ma zbyt dobrego zdania, jednak ja (do tej pory) nic złego na jego temat nie mogę powiedzieć. Jestem w 4 miesiącu ciąży i od początku chodzę właśnie do Dr Pawlika. Badania wykonuje tak jak powinien, żartuje co sprawia, że atmosfera się rozluźnia. Jestem zadowolona z tego ginekologa. :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.