a kto w Bolesławcu ma najlepsze USG?
normalnie leczyłam się w innym mieście (ale straciłam zaufanie do mojej doktor) i mi brak czasu na jeżdżenie, byłam u Ziółkowskiego bo mi go polecano, postawił dwie diagnozy do obserwacji i kontroli za 3 miesiące jestem na lekach ale boje się jak cholera kogo możecie polecić? kto bada i mówi co widzi i nie trzeba o wszystko wypytywać? kto waszym zdaniem jest na tyle kompetentny żeby powierzyć mu swoje zdrowie albo i życie?
Dokładnie, jeżeli chodzi o sprzet to najlepszy ma Stomadent. Co do lekarza polecam dr Chome, jestem jego pacjentka ponad rok i naprawde dziwia mnie wasze opinie na jego temat... no ale o 'gustach' sie nie dyskutuje :)
Magda a ile on teraz bierze za wizyte? ostatni raz u niego byłam 3 lata temu to miał ceny sporo wyższe od innych bolesławieckich lekarzy. niestety bo kiedyś bardzo go sobie chwaliłam
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.