~???????? niezalogowany 24 stycznia 2011r. o 17:00
o ziółkowskim nawet nie chce się już słyszeć w b-cu. wielkie współczucia dla tej mamy która to przezywałą.ja też wyszłam z płaczem od niego. postawił taka diagnozę że gdyby nie pomoc i rada innej osoby nie wiem co by teraz było.wysyłał mnie do wrocławia do specjalisty -do "kliniki"żeby zrobić specjalne usg którego brak w b-cu (cena wrocław-300zł) po czym okazało się że to prywatny gabinet jakiegoś jego kolegi któremu nabijał kasewe a nie żadna klinika.też poszłam na konsultację w b-cu do innego dr.i teraz mam zrową córeczke.przestrzegam.
~boleslawianka niezalogowany 24 stycznia 2011r. o 18:34
o ktorej najlepiej przyjsc do dr Jeki zeby nie byc ostatnim w kolejce?? czy to prawda ze nie które babki siedza od godz 10??aa jeszcze ile u niej kosztuje cytologia i usg piersi??
siedza od 10ej bo ona juz od 10ej przyjmuje przeciez:)
nie ktore babki siedza(stoja) przed gabinetem juz od 7ej, co dla mnie jest lekka paranoja ale ok. Najleepiej przyjsc okolo 13 godziny kiedy babki z rana zaczynaja wychodzic a te co przychodza popoludniu jeszcze sie nie pojawily.
Chodze co miesiac- to wynika z obserwacji:)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.