Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Dobry ginekolog

3028
#clasta nieaktywny
25 stycznia 2011r. o 8:22
do dr Jeki nie ma rejestracji, przyjmuje w piatki na ul. Gdanskiej w nowej, niebieskiej kamienicy(jedyna taka, znajdziesz bez problemu) , przyjmuje od okolo 10ej, pacjentki czekaja juz wczesniej. Przychodzisz, zajmujesz kolejke i czekasz:) Tak to funkcjonuje wlasnie. Czeka sie zwykle po kilka godzin na swoja kolej...

~ napisał(a): clasta, a gdzie przyjmuje pani doktor Jeka? trzeba się rejestrować?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~boleslawianka niezalogowany
25 stycznia 2011r. o 12:35
wizyta u dr Jeki kosztuje 70 zł czy wiecej?? dodatkowe badania u niej ile kosztują??
3028
#clasta nieaktywny
25 stycznia 2011r. o 14:23
wizyta- 80zl
usg- 40zl
cytologia- 30zl
ciezarna co miesiac zostawia 120zl jak nic;)
~marta niezalogowany
16 lutego 2011r. o 14:50
Witam a wiecie może dziewczyny czym pobiera cytologie dr. Jenka i dr. Kukuła? Bo oglądałam ostatnio taki program i czytałam troche w necie na ten temat i pobieranie cytologi wacikiem jak to sie dzieje w wiekszosci naszych Bolesławieckich gabinetów ginekologicznych jest już raczej nie praktykowane. http://www.kobieta.pl/zdrowie/medycyna/zobacz/artykul/cytologia-szczoteczka-czy-wacik/ Tutaj jest link do stronki z tymi informacjami...
A teraz obecnie poszukuje dobrego ginekologa i zdecydowałam sie na dr. Jenke lub dr. Kukułe. Ale własnie nie wiem jak u nich wyglada to pobieranie cytologi a to jest bardzo ważne. Chodziłam do dr. Paw. i wiem, że u nich pobiera sie własnie owym wacikiem! Nie jestm pewna czy ten wynik bedzie napeno wiarygodny....piszcie Pozdrawiam!
~Eda niezalogowany
16 lutego 2011r. o 17:27
~marta napisał(a): Chodziłam do dr. Paw. i wiem, że u nich pobiera sie własnie owym wacikiem! Nie jestm pewna czy ten wynik bedzie napeno wiarygodny....piszcie Pozdrawiam!

Wacikiem?? Nikt nie pobiera cytologi wacikiem bo to niemożliwe do tego służy albo szpatułka albo brasza. Wacikiem to sobie można zmyć makijaż.Też chodzę do doktora Pawlika i on używa właśnie braszy.
~ula niezalogowany
16 lutego 2011r. o 18:16
clasta napisał(a): wizyta- 80zl
usg- 40zl
cytologia- 30zl
ciezarna co miesiac zostawia 120zl jak nic;)
A no zostawia niemalo ale warto bo lekarka z prawdziwego zdarzenia-nie pospiesza,odpowie na kazde pytanie nie zachowujac sie wyniosle jak to bywa u lekarzy.Znajoma chciala poznac plec dziecka i specjalnie poszla prywatnie na Piaskowa ale dziecko sie krecilo i lekarka stwierdzila ze nie ma czasu czekac za to Jeka czekala ile nalezy i kolezanka poznala plec zreszta moj maluszek tez nie chcial sie ujawnic i dr Jeka tak kombinowala ze udalo sie poznc plec.
~mamuśka niezalogowany
16 lutego 2011r. o 19:08
Myszaka napisał(a):
Magda a ile on teraz bierze za wizyte? ostatni raz u niego byłam 3 lata temu to miał ceny sporo wyższe od innych bolesławieckich lekarzy. niestety bo kiedyś bardzo go sobie chwaliłam

Jestem w ciąży i jestem pacjentką Chomy wizyta kosztuje następująco 70wizyta, 30 usg, 10 zdjęcie, 30 cytologia (w ciąży cytologia wystarczy tylko raz). Wychodząc przeważnie płace 100 czasami 110zł.
657
#agak nieaktywny
16 lutego 2011r. o 19:36
widzę pojawiają się różne nazwiska, nie tylko z Bolesławca, więc dorzucę pytanie o Jelenią Górę: zna ktoś z Was tutaj dobrą panią ginekolog? :)

www.agakryspin.com
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza