Nie polecam szpitala w bolesławcu na poród i lekarza pani dr. Szwaj w 4 tyg. ciąży stwierdziła ze to góz i mnie pocięła a kiedy po 2 tyg. poszłam na kontrole do dr. Chomy to powiedział mi że to jest już 6 tydzień ciąży , kiedy poszłam do niej na skargę powiedziała ze podejżewała ale ze nie była pewna to mnie pocięła i tyle moj mały ma teraz 16 miesiecy i zyje dzieki dr. Chomie polecam szczerze na kase i prywatnie. ;)
Proponuję takei sprawy kierowac jednak do prokuratury- to są zdaje się błędy lekarskie. Jak nie była pewna powinna sprawę oddać kolegom.
Pamiętam tę kobietę jako wysoce neiuprzejmą. Kobiecości zero, a czego ją uczyli na studiach? Gdzie tak uczyli?
Dla odmiany wyjechałąm do Wrocławia do wspominanego tu już wcześniej doktora Jarosza. Okazałam sie być KOLEJNĄ pacjentką z Bolesławca, bo przynajmniej tego dnia kiedy ja byłam pierwszy raz na poczekalnie były 2 panie stąd.
Znam już teraz kilkanaście pacjentek Mediconceptu które mieszkają w Bolesławcu- zazwyczaj trafiały tam po bolesławieckich lekarzach i ich nietrafionch diagnozach.
A ja osobiście zadowolona jestem z opieki w naszym szpitalu i jestem bardzo wdzieczna pani doktor Szwaj!!miałam komplikacje przy porodzie i świetnie sobie pani doktor oraz położne poradziły.Mały jemioł ma już ponad miesiąc i wszystko jest w najlepszym porządku.
Idiotka,naiwna??suka lub szmata???Jak wolisz,mi to lata.
Witam serdecznie! Tak jak pisałam wcześniej wybierałam sie do dr. Jeki. Byłam w piatek. Dosyc długo się czeka...ja byłam o 11.30 a weszłam o 14.30. Ale nie żałuję...bardzo fachowa obsługa, bardzo dobry sprzęt lekarski. Pani doktor wypytała mnie o wszystko co było możliwe :) wywiad to podstawa zwłaszcza jak nie zna sie pacjentki, a nie którzy lekarze robią sobie na to zlewke...a tutaj miłe zaskoczenie :-) Za badania zapłaciłam 150 zł ale moim zdaniem raz na rok można sobie pozwolic na taką sumę. Zapłacisz więcej ale przynajmniej masz fachową i miłą obsługę a nie tak jak w naszych przychodniach na kasę chorych. Polecam wszystkim dziewczynom! Pani doktor naprawdę interesuje się swoimi pacjentkami i przede wszystkim słucha ich. Nie każe od razu się rozbierac i ''wskakiwac'' na fotel tylko przeprowadza długi i szczegółowy wywiad. I co ważne robi badanie piersi. Ja chodziłam do tej pory do dwóch ginekologów i ani jeden ani drugi nigdy nie zrobił mi badania piersi! A tutaj następne miłe zaskoczenie :) Także naprawdę polecam :) Pozdrawiam serdecznie!
Ja polecam Panią Pawlik, prowadziła moje 2 ciążę w tym jedna była bliźniacza z konfliktem serologicznym zrealizowanym, dostałam skierowanie do Wrocławia a tam nawet nie zostałam zbadana, odesłali mnie do domu i kazali przyjechać na drugi dzień, bo wtedy będzie miejsce,ale na szczęście w nocy urodziłam ale w Legnicy, super opieka, rewelacyjna Pani doktor Sikora-Pacułut, która siedziała 3 dni przy moich dzieciach aż wyniki się poprawiły, super opieka na położnictwie i na neonatologii
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.