Witam Chciałbym się dowiedzieć kogo polecacie do wykonania elewacji domu jednorodzinnego .Chodzi mi o ekipy z których jesteście zadowoleni pod wzgledem jakości i ceny oraz techniki (najbardziej zależy mi na dokładności). Pozdrawiam
Zna ktoś kogoś co robi tanio, szybko i dobrze? Tylko że...
TANIO i SZYBKO... nie może być DOBRZE
DOBRZE i SZYBKO... nie może być TANIO
TANIO i DOBRZE... nie może być SZYBKO :>
~ciekawa napisał(a): ile kosztuje robocizna w naszym rejonie, za wymiane m2 dachowki+welna+folia oraz m2 ocieplenia, interesuje mnie cena samej robocizny?
Nikt dokładnie Pani tego nie powie. trzeba wołać fachowców i niech wyceniają na miejscu za ile to zrobią.
Bo nigdy nie jest tak, jak sami sobie to wyliczy.
A to trzeba łaty niektóre wymienić, tam ściana nie równa i styropian trzeba przecinać, albo kuć ścianę. A to są dodatkowe godziny pracy.
Wołać fachowców, przyjadą zobaczą jak wygląda budynek i wycenią.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.