~Daniel napisał(a):~Monika napisał(a): łazienkę mam ok. 3x3 m, a robione było praktycznie wszystko od zbicia starych płytek, przerobienie hydrauliki, bo zmieniałam miejsce prysznica, podłączenie światełka przy lusterku, montaż umywalki, wc i prysznica, no i położenie płytek. A łazienkę robił mi fachowiec z okolic Bolesławca.
Monika daj namiar na tego fachowca :)
~Fairway napisał(a): Witam wszystkich
Poszukuję firmy wykonującej izolację pionową budynku oraz podcinkę. Może ktoś z was ma jakies własne doświadczenia i może polecić jakś firmę.
Dziękuję za pomoc
~Fairway napisał(a): Witam
Mam pytanie czy może ktoś polecić firmę lub osobę umiejącą (posiadającą uprawnienia, może wykształcenie) Aby poprawnie zainstalować kominek, rozprowadzić ciepło po mieszkaniu z tego kominka, ma uprawnienia do wykonania projektu i zna się na prawie budowlanym. Chodzi mi tu o wasze doświadczenia i kogo moglibyście polecic. Z góry dziękuję
~Max napisał(a): Witam, mam zamiar budować się w Bolesławcu. Działkę już kupiłem. Na wiosnę chcę startować z piwnicą, czy ktoś wie jakie sa koszty w Bolesławcu wybudowania takiej piwnicy (bez wykończenia) ?
Projekt : http://www.lk-projekt.pl/lkand151-produkt-282.html
Wymiary piwnicy : 10x13m
Zmieszczę się w 50-60 tyś ?