Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

~Monika niezalogowany
11 września 2012r. o 9:31
~Daniel napisał(a):
~Monika napisał(a): łazienkę mam ok. 3x3 m, a robione było praktycznie wszystko od zbicia starych płytek, przerobienie hydrauliki, bo zmieniałam miejsce prysznica, podłączenie światełka przy lusterku, montaż umywalki, wc i prysznica, no i położenie płytek. A łazienkę robił mi fachowiec z okolic Bolesławca.

Monika daj namiar na tego fachowca :)

podaje nr do niego: 787 396 629
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Zleceniodawca niezalogowany
10 października 2012r. o 15:15
Witam

Pilnie potrzebuje nr. tel. do firm budowlanych z Bolesławca i okolic. Musi to byc spora firma z legalnie zatrudnionymi pracownikami. Najlepiej żeby dysponowała ciężkim sprzętem, koparki, ładowarki itp.

Bardzo proszę o namiary na takie firmy , bo jak wpisuje w przeglądarkę to wyskakują wszystkie po kolei, a po trzech telefonach, gdzie okazało się, że firma jest jednoosobowa, a pracownik to jasiu z pod sklepu, odechciało mi się dzwonic w ciemno.

Jak znacie takie firmy to dawajcie namiary w temacie.

Z góry dziękuję.
~ niezalogowany
10 października 2012r. o 15:26
polecam tylko tych ludzi,bo się znają na bardzo wielu rzeczach i są słowni 502571996
~clubimperium niezalogowany
10 października 2012r. o 17:49
http://www.bolec.info/index.php?op=rankings&ranking=33
3046
#sentinel nieaktywny
30 listopada 2012r. o 21:19
~Fairway napisał(a): Witam wszystkich
Poszukuję firmy wykonującej izolację pionową budynku oraz podcinkę. Może ktoś z was ma jakies własne doświadczenia i może polecić jakś firmę.
Dziękuję za pomoc

~Fairway napisał(a): Witam
Mam pytanie czy może ktoś polecić firmę lub osobę umiejącą (posiadającą uprawnienia, może wykształcenie) Aby poprawnie zainstalować kominek, rozprowadzić ciepło po mieszkaniu z tego kominka, ma uprawnienia do wykonania projektu i zna się na prawie budowlanym. Chodzi mi tu o wasze doświadczenia i kogo moglibyście polecic. Z góry dziękuję

Dopisane 30.11.2012r. o godz. 21:19:

~Max napisał(a): Witam, mam zamiar budować się w Bolesławcu. Działkę już kupiłem. Na wiosnę chcę startować z piwnicą, czy ktoś wie jakie sa koszty w Bolesławcu wybudowania takiej piwnicy (bez wykończenia) ?

Projekt : http://www.lk-projekt.pl/lkand151-produkt-282.html

Wymiary piwnicy : 10x13m

Zmieszczę się w 50-60 tyś ?

GG 2563898
~Ponawiam niezalogowany
1 grudnia 2012r. o 12:59
Witam, mam zamiar budować się w Bolesławcu. Działkę już kupiłem. Na wiosnę chcę startować z piwnicą, czy ktoś wie jakie sa koszty w Bolesławcu wybudowania takiej piwnicy (bez wykończenia) ?

Projekt : http://www.lk-projekt.pl/lkand151-produkt-282.html

Wymiary piwnicy : 10x13m

Zmieszczę się w 50-60 tyś ?
~Robert niezalogowany
20 lutego 2013r. o 13:45
szukam firmy, która wytnie kilka dziur w stropie ( głębokość 5-6 cm do osadzenia lamp)

może ktoś namiary na kogoś takiego ?
~ciekawa niezalogowany
28 lutego 2013r. o 13:59
ile kosztuje robocizna w naszym rejonie, za wymiane m2 dachowki+welna+folia oraz m2 ocieplenia, interesuje mnie cena samej robocizny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza