Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Budowa (remont) domu.

~ niezalogowany
26 marca 2013r. o 20:16
no a jak bedzie na plusie bo ponoc ma byc od 1go dodatnia temp tylko deszcze...?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~terminator niezalogowany
26 marca 2013r. o 20:35
i po sprawie
~fachowiec niezalogowany
27 marca 2013r. o 6:52
Witam na pana miejscu bym sie wstrzymał szkoda kasy i czasu.To co to za firma jak takich podstawowych rzeczy nie wie.Klej może puścić i styropian będzie trzymał sie na samych kołkach a tynk popęka
~ niezalogowany
27 marca 2013r. o 8:16
~OBI ONE KENOBI napisał(a): Czy w taką pogode jak teraz mozna docieplac domy?bo wlasnie od poniedzialku ekpia bedzie mi ocieplac chate wraz z tynkiem i martwie sie czy to bezpieczne dla mojej kieszeni???

Zwykłych klei nie można stosować, gdy temp. może być niższa niż 5 stopni. Są specjalne do pracy w niższych temperaturach, ale są dużo droższe. Jeżeli sam kupujesz materiał to ok., bo wątpie aby jakaś firma zainwestowałą taką kase w klej. Jadą na bezczelnego na zwykłym. Ściana nie może być zmrożona i wilgotna.
Ja bym jeszcze z miesiąc, dwa poczekał na lepszę pogodę
~ niezalogowany
1 lipca 2013r. o 21:56
http://zam-bud.pl/

polecam
116
#moderator nieaktywny
13 sierpnia 2013r. o 10:59
szpiegula napisał(a): orientacyjny koszt ocieplenia domu typu Zośka (kostka). dom ok 180 m2 z piwnicą, dach płaski :) Czy ktoś coś wie na ten temat? pozdrawiam.
6698
#szpiegula nieaktywny
13 sierpnia 2013r. o 11:44
tzn. ocieplenie plus oczywiście nowa elewacja :)
116
#moderator nieaktywny
8 września 2013r. o 12:12
aspera napisał(a): Mam zamiar zrobić kapitalny remont łazienki. Kogo polecicie do tej roboty ? ( tak aby zrobił wszystko od A do Z)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza