Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
4 czerwca 2013r. o 14:11
"zabrakło 350mln dla dzieci!"

Marszałek Ewa Kopacz prowadzi najdroższe "Sejmowe Biuro Podróży"!

A w tej chwili TVPinfo pokazuje, jak Komorowski rozdaje hojną ręką odznaczenia w stylu PRL. Uściski dłoni, misiaczki, uśmieszki. NAwet buziaczki?! żenujące przedstawienie :> [img=1370347500_l96f078.jpg]

Dopisane 04.06.2013r. o godz. 14:11:

co niektórzy nadstawiają klapy na ordery, jak ruscy generałowie! :/

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
4 czerwca 2013r. o 15:45
porządek ze śmieciami w polsce

http://www.tvn24.pl/wideo/z-anteny/balagan-ze-smieciami,767878.html?playlist_id=12701
~virgo niezalogowany
4 czerwca 2013r. o 16:40

Zachęcam do zapoznania się z wypowiedzią Pani prof. Grażyny Ancyparowicz .Uważam ,że warto.

Prezentowany materiał pochodzi ze źródeł Telewizji Trwam. Nie ma zagadnień o religii , wyłącznie problemy ekonomiczno - gospodarcze Polski. :*
10114
#alter nieaktywny
4 czerwca 2013r. o 22:40
"Strażniczka miejska do sprzedawcy waty cukrowej: "Ludzie muszą zapie... na takich nierobów!"

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14034263,Strazniczka_miejska_do_sprzedawcy_waty_cukrowej___Ludzie.html#BoxSlotIIMT

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=L2ZxWFk8JWE

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 7:09
alter napisał(a): "Strażniczka miejska do sprzedawcy waty cukrowej: "Ludzie muszą zapie... na takich nierobów!"

:D:D:D Śmiech , to zdrowie :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 8:25
~virgo napisał(a):

Zachęcam do zapoznania się z wypowiedzią Pani prof. Grażyny Ancyparowicz .Uważam ,że warto.

Prezentowany materiał pochodzi ze źródeł Telewizji Trwam. Nie ma zagadnień o religii , wyłącznie problemy ekonomiczno - gospodarcze Polski. >

Gdyby nie różnice światopoglądowe można by mieć pewność że Pani profesor jest z Ruchu Palikota.Tak , niemal wszystko się zgadza.Tego typu opinie powinny być jak najszerzej przedstawiane opinii publicznej.Polecam.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 8:42
Przypominam Panie Przemku , że Pan Palikot, w ramach Komisji Trójstronnej, dąży do likwidacji Państwa Polskiego. Pani prof. Ancyparowicz mówi coś zupełnie innego. Proszę nie robić ludziom wody z mózgu. To nie ładnie.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 9:33
Prawda jest taka ,że każdy patrzy ze swojego punktu odniesienia ...
I akurat Przemysław tak to widzi i wolno mu!
Pisałem już wcześniej ,że virgo jest mądrą kobietą i też jej wolno ...:)
Panienko... w innym temacie zauważyłem ,że jestes rozgoryczony...bo byłeś ,głosowałeś ...no i się zawiodłeś...
Wyobraż sobie ,że ja w tym 89r. byłem w USA (wyjechałem legalnie ,choć żebyś sobie nie myślał w archiwach IPN mnie nie ma)
I wróciłem w czerwcu ..już po głosowaniu...bo nie wolność mną kierowała tylko...te brzozy płaczące(Rosiewicz)...
A ponadto ...po 20 latach solidnej pracy w zakładzie przemysłowym wyobrażałem sobie ,że ...no tak tylko sobie wyobrażałem...
Następne 20 lat to wegetacja za najniższą ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza