Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 9:57
~ napisał(a): ... Następne 20 lat to wegetacja za najniższą ...

A mi właśnie chodzi o to , aby nikt nie musiał wegetować. Razem stanowimy siłę Kolego 217 :) Piękna Kobieta, Virgo , również się przyłączy , podobnie , jak i Przemuś. Chwała intelektowi , na pochybel Lemngom... chociaż o Nich również trzeba dbać . Miłego dnia Wam życzę , na mnie pora :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5413
#Przemyslaw nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 10:08
Pannazdzieckiem napisał(a): Przypominam Panie Przemku , że Pan Palikot, w ramach Komisji Trójstronnej, dąży do likwidacji Państwa Polskiego. Pani prof. Ancyparowicz mówi coś zupełnie innego. Proszę nie robić ludziom wody z mózgu. To nie ładnie.
>
Panie Piotrze niebawem nieświadomie zostanie Pan zasłużonym w zwalczaniu wszelkich ruchów wolnościowych.Pan wraz z kilkoma tu osobami swoim postępowaniem umacnia obecną władzę.Mimo że deklaruje Pan co innego.
2 + 2 było jest i zawsze będzie 4 --nie ma potrzeby przekonywać nikogo że jest inaczej.Gospodarka wolnorynkowa z niewielką regulacją administracyjną w celu zapobiegania pracy niewolniczej i wykluczeniom.
Ktoś walczy o chleb a Pan wypomina mu że ma pryszcza ./ to taki metaforyczny przykład/

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
4335
5 czerwca 2013r. o 10:29
Przemyslaw napisał(a): ... Ktoś walczy o chleb a Pan wypomina mu że ma pryszcza ./ to taki metaforyczny przykład/

Panie Przemku :) Ta Wasza walka w ramach ruchu Pana Paligłupa , nic warta nie jest . Jeśli już o metaforach mówimy , to proszę zwrócić uwagę na słowa Pana Paligłupa. On przecież powiedział ... Polska ... musi się zuniwriłowić z eurokołchozem . A ja tego nie chcę, uwielbiam rodzinkę z mym małym synkiem, podobnie jak ludzi mądrych. W różnorodności siła . Tylko Paligłupy dążyć będą do eurokołchozu. Liczę na czas , kiedy to Pan wreszcie zrozumie. Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~:) niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 10:48
A ja już nie wierzę nikomu ...nie wierzę w człowieka(to za virgo :))
I coraz częściej doceniam Przemysława za to ,że jeszcze mu się chce...:)Obiecuję ,że przestanę mu dokuczać...:)Jeżeli będzie pisał od siebie a nie wklejał ...:)
4335
5 czerwca 2013r. o 11:08
~:) napisał(a): ... Jeżeli będzie pisał od siebie a nie wklejał ...:)

Ależ Kolego 217 :) Przemek , jest taki jak my... wciąż poszukujemy Prawdy :)

~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 11:30
Ciągle poszukujemy...to fakt :) Ważne by gonić "króliczka"ale nie złapać go...Jakoś tak mi się wydaje ,że "....
wpuszczają nas w maliny" Przemysław prawdopodobnie jest porządnym człowiekiem chociaż od idiotów mi wymyśla...:0 Nie gniewam się i pozdrawiam ...tylko niech sobie da spokój z partią,której nie ma :)
4335
5 czerwca 2013r. o 11:41
~ napisał(a): ...tylko niech sobie da spokój z partią,której nie ma :)

Słuszna uwaga , Kolego 217 :) szukamy ... parti , która powie basta ... dojeniu Polskiego społeczeństwa, nie mówiąc o tym nieszczęśliwym Świecie. Ludzi , którzy wiedzą i nie mówią o sobie ... Iluminati. Są tacy , tylko jeszcze się nie ujawnili. Ale Apokalipsa lada moment :D Nie trzeba się bać :)

~ niezalogowany
5 czerwca 2013r. o 12:15
No cóż ..Twoje prawo i Twoja wola ...ja uczę się na starość i sam już nie wiem ..A co sądzicie choćby o tym...
http://instytut-brzozowskiego.pl/?p=114
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza