Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 12:44
Przemyslaw napisał(a):
Panie Piotrze niebawem nieświadomie zostanie Pan zasłużonym w zwalczaniu wszelkich ruchów wolnościowych.
[...]
Ktoś walczy o chleb a Pan wypomina mu że ma pryszcza ./ to taki metaforyczny przykład/

Krótko. Pan sam siebie zwalcza najbardziej swoimi wypowiedziami. Nie sil się Pan na metaforyczność, bo robisz Pan raczej kabaret. Chcesz Pan dalej politykować, to życzę więcej powagi i energii w realu, a nie na wypisywaniu truizmów i banałów w sieci. Proszę wreszcie uwolnić nas od swoich mądrości.

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 13:50
alter napisał(a): ... Proszę wreszcie uwolnić nas od swoich mądrości.

Alter , daj pokój :) Ważne jest to , co nas łączy , nie to, co nas dzieli. Ja nie przypieprzam się do Twojej poezji , Ty zostaw w spokoju Przemusia. Każdemu będzie dane , to w co wierzy. Zdaje się , że w Mądrej Książce tak jest napisane :D Chyba , że się mylę :D Mylić się , jest rzeczą ludzką. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 14:31
Pannazdzieckiem napisał(a):
Alter , daj pokój :) Ważne jest to , co nas łączy , nie to, co nas dzieli. Ja nie przypieprzam się do Twojej poezji , Ty zostaw w spokoju Przemusia.

Od Przemusia? :) Panna niestety, ale nie. Jak ktoś się myli ciagle? operuje półprawdami? Jak nie wyciąga żadnych wniosków? Nie uczy się na własnych błędach? Nie rozwija się?! Powtarza bez końca te same banialuki? Manipuluje informacją? Zawsze będę zgłaszał sprzeciw wobec takich pożal się polityków.

JAk chcesz to możesz się, jak to piszesz - "przypieprzać" do Poezji :)

4335
5 czerwca 2013r. o 14:41
Nie potrafię. Nikt nie jest doskonały , oprócz Stwórcy :D Pozwól Przemusiowi się nauczyć :) Proszę Cię :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 14:49

"Panie Piotrze niebawem nieświadomie zostanie Pan zasłużonym w zwalczaniu wszelkich ruchów wolnościowych.Pan wraz z kilkoma tu osobami swoim postępowaniem umacnia obecną władzę.Mimo że deklaruje Pan co innego."

Panna powyższym zdaniem wiadomy Pan się kompromituje. Dziwi mnie to, że go bronisz. Ja nie zamierzam przymykać oczu na jego "bzdurki", nawet na Twoją prośbę :)

4335
5 czerwca 2013r. o 14:56
A to z tego powodu , że wierzę . A moja wiara jest w stanie góry przenosić . Wierzę w potęgę ludzkiego myślenia i w pojednanie pomiędzy różnymi poglądami i religiami. Uważam, że wszyscy jesteśmy tą samą emanancją Źródła , czyli Stwórcy... a właściwie Jej Miłości. Powiedz , że to nie jest poezja :D

10114
#alter nieaktywny
5 czerwca 2013r. o 15:07

Panna wiemy, że nie wszystko nazwać można poezją :)

Wiadomy PanM stracił u mnie "twarz" kiedy niehonorowo wycofał się z merytorycznej dyskusji, do której sam nawoływał, przy okazji obrażając innych. Kiedy nagle obnażył swoje słabości. :) Panna przecież znasz temat! I to jest "absurd", że tacy ludzie aspirują do polityki. Nie mam zamiaru się na to zgadzać własnym milczeniem. Gdyby to były wypowiedzi Kowalskiego bez aspiracji politycznych mógłbym to przemilczeć.

4335
5 czerwca 2013r. o 15:16
OK. ... ale pamiętaj proszę o miłosierdziu :) Z Przemusia taki polityk , jak ze mnie ksiądz :D

Baby , ach te baby , człek by je garściami rwał :D

Ale ta Jedyna .... palce lizać :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza