Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~mir.ko niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 22:33
to zoorganizowane imprezyna których zaklada sie smieci, bo nie ma mozliwosci postawic tyle koszy. nikt na koncercie nie bedzie szukac kosza i tracic kawalki. sam na BSC rzucam pod siebie kubki i nikt na to krzywo nie patrzy jak nie ma mozliwosci sie ruszyc. to samo jest na stadionie. jest to norma i wrecz wskazane - zostawic byle nie rzucac w tlum. na tym polega impreza masowa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~c.d. niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 22:36
woodstock nie jest imorezą robioną na dziko w lesie czy polu by smieci byly problemem. z tego widoku nalezy sie cieszyc, mlodziez i dorosli sie wyszumiali, byla dobra imoreza. tu predzej bedzie czysto niz pod blokiem. kto tego nie rozumie ma spory problem
211
skorn
7 sierpnia 2013r. o 22:41
Przecież to pola biwakowe, wystarczyłoby, by każdy wziął worek 60 litrowy i ostatniego dnia pobytu zebrał swoje śmieci.

Jak można bronić chlewu.

<i>
10114
#alter nieaktywny
7 sierpnia 2013r. o 23:04
skorn napisał(a): Przecież to pola biwakowe, wystarczyłoby, by każdy wziął worek 60 litrowy i ostatniego dnia pobytu zebrał swoje śmieci.

Jak można bronić chlewu.

dokładnie tak!

ale może, jak ktoś lubi chlew, żyje w chlewie, to i broni chlewu :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~mir.ko niezalogowany
7 sierpnia 2013r. o 23:11
Za każdym razem jak wychodzićie z baru zostawiacie chlew i liczycie że ktoś posprząta. Nawet nie myślicie o tym. Ale najlepiej innym wytykać. Oni wcześniej zapłacili tak samo za obsługę przed. W trakcie i po
10114
#alter nieaktywny
8 sierpnia 2013r. o 13:43
~mir.ko napisał(a): Za każdym razem jak wychodzićie z baru zostawiacie chlew i liczycie że ktoś posprząta. Nawet nie myślicie o tym. Ale najlepiej innym wytykać. Oni wcześniej zapłacili tak samo za obsługę przed. W trakcie i po

skąd taki wniosek? skąd niby to wiesz? skąd ta twoja tego pewność?

czepiasz się dla samego czepiania?

a fotki powyżej mówią wszystko :)

Dopisane 08.08.2013r. o godz. 13:42:

to jest dopiero NIUS! :)

Rostowski tak się wymądrza, a... "Polski system podatkowy na 114. miejscu na świecie!"

"Na tym tle bardzo słabo wypada Polska. Ze 114. miejscem nasz kraj znalazł się nie tylko za czołówką światowej gospodarki, ale nawet za takimi państwami, jak: Kazachstan, Rwanda, Botswana, Mongolia czy Papua-Nowa Gwinea. W rankingu lepiej wypadły od nas również państwa o tak niespokojnej sytuacji wewnętrznej, jak Afganistan, Irak, Syria i Autonomia Palestyńska. "

http://finanse.wp.pl/kat,1033759,title,Polski-system-podatkowy-na-114-miejscu-na-swiecie,wid,15878518,wiadomosc.html?ticaid=11116d[img=1375962142_gx6ywu7.jpg]

Dopisane 08.08.2013r. o godz. 13:43:

[img=1375962191_ndjmgyq.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
8 sierpnia 2013r. o 15:01
nie wiem jaki system naliczania jest tu uwzgledniony. moze ktos to dobrze ogarnia. jeśli chodzi o europe płacimy niskie podatki. one nie są problemem. problemem polski są żałosne dochody brutto.

styczen 2013

[img=1375966897_jcuhgp8.jpg]
~groszem niezalogowany
8 sierpnia 2013r. o 17:42
no i mnie spotkal absurd i to w bolesławcu specjalnie przyjechalem za szerokiej wody wyrobic sobie nowy dowód a tu co spotkalo mnie w urzedzie?? urzedniczka stwierdzila ze to nie ja jestem na zdjeciu w dowodzie i ze mam okazac drugi dokumet stwierdzajacy moja torzszamosci kurde tylko wtym rzecz ze mam tylko jeden dokumet jak tu czlowiek w ciagu 10 lat ma sie nic a nic nie zmienic :> :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA KGHM zaprasza