Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

~ niezalogowany
8 sierpnia 2013r. o 18:13
~groszem napisał(a): ...urzedniczka stwierdzila ze to nie ja jestem na zdjeciu w dowodzie i ze mam okazac drugi dokumet stwierdzajacy moja torzszamosci kurde tylko wtym rzecz ze mam tylko jeden dokumet jak tu czlowiek w ciagu 10 lat ma sie nic a nic nie zmienic :> :>

Trzeba było jej zapytać, czy antropologię skończyła, że tak twierdzi ?!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
8 sierpnia 2013r. o 18:31
~groszem napisał(a): no i mnie spotkal absurd i to w bolesławcu specjalnie przyjechalem za szerokiej wody wyrobic sobie nowy dowód a tu co spotkalo mnie w urzedzie?? urzedniczka stwierdzila ze to nie ja jestem na zdjeciu w dowodzie i ze mam okazac drugi dokumet stwierdzajacy moja torzszamosci kurde tylko wtym rzecz ze mam tylko jeden dokumet jak tu czlowiek w ciagu 10 lat ma sie nic a nic nie zmienic :> :>

trzeba było ją wyszczelac po pysku niczym oskar w. miecugowa

tymczasem pozostańmy jeszcze przez moment w klimatach tvn-owskich

<i>
~groszem niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 7:42
bezczelnosc urzednikow mnie rozbraja placa im za pomaganie ludzia czy za utrudnianie ludzia zycia ?? ??
10114
#alter nieaktywny
9 sierpnia 2013r. o 23:39
[img=1376084348_eh0j2de.jpg]

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
~ niezalogowany
9 sierpnia 2013r. o 23:57
Alter.... ile masz dzieci ?
10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:05
~ napisał(a): Alter.... ile masz dzieci ?

Moja podstawowa zasada w sieci i w życiu, chronić swoją prywatność :)

~ niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 0:19
podanie liczby pociech nie zdradza Twojej tożsamości :)
jeśli masz dzieci to tylko powód do dumy ,pochwal się :) bo coś mi się zdaje ,że troszkę obłudą zawiało
10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:29
~ napisał(a): podanie liczby pociech nie zdradza Twojej tożsamości :)
jeśli masz dzieci to tylko powód do dumy ,pochwal się :) bo coś mi się zdaje ,że troszkę obłudą zawiało

guzik wiesz :) pozwolisz, że będę zdradzał ze swojego życia prywatnego fakty, które sam uznam za stosowne!

Nie warto z tobą dyskutować, kiedy z miejsca zarzucasz komuś kogo nie znasz obłudę, i to dlatego że chroni swoją prywatność :)

Prywatność się chroni właśnie przed takimi, jak ty.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza