Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:35
A ja ... mam dwa szkodniki , których się nie wstydzę . Ucz się Poeto. Anonimowość w sieci jest kurewsko iluzyjna. Czujesz tą poezję ? :) Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:45
Pannazdzieckiem napisał(a): A ja ... mam dwa szkodniki , których się nie wstydzę . Ucz się Poeto. Anonimowość w sieci jest kurewsko iluzyjna. Czujesz tą poezję ? :) Dobranoc :)

Panna, jak spytasz o to naszą wspólną znajomą, to się dowiesz :) oczywiście proszę o dyskrecję!

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
10 sierpnia 2013r. o 0:51
Oczywiście :) Ale piwa, Stary Łajdaku, nie chcesz ze mną wypić :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 0:57
Pannazdzieckiem napisał(a): Oczywiście :) Ale piwa, Stary Łajdaku, nie chcesz ze mną wypić :)

Dobranoc :)

No tak :)

Czasu brak, dużo jeżdżę to i piwka wypić raczej nie mogę :) ale kiedyś pewnie to piwo wypijemy :)

~ niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 0:58
alter napisał(a):

Prywatność się chroni właśnie przed takimi, jak ty.

Nie przeginaj :) Ja nie znam Ciebie ,Ty nie znasz mnie ;p
Wklejasz foto z tytułowej strony "Polityki" jakbyś miał do kogoś żal ,że ma tylko jedno dziecko . Więc zapytałem ile masz Ty ?? Ja mam dwoje . Dalej nie wiesz kim jestem ;p Gdybym chciał poznać Twoją tożsamość to pewnie próbowałbym zrobić to w inny sposób niż pytając się o dzieci.
10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 1:10
~ napisał(a):

Chcesz poważnie rozmawiać, to przynajmniej się zarejestruj.

4335
10 sierpnia 2013r. o 1:14
~ napisał(a):
alter napisał(a): ... Ja nie znam Ciebie ,Ty nie znasz mnie .

To kiedy to pifko Hopaki ? Dacie się poznać ? :)

~ niezalogowany
10 sierpnia 2013r. o 1:41
alter napisał(a): Chcesz poważnie rozmawiać, to przynajmniej się zarejestruj.

Jestem zarejestrowany :) Nie pamiętam hasła po prostu ;)

Realnie myślisz ,że jak będę pisał pod zarejestrowanym nickiem to nasza dyskusja będzie jeszcze bardziej poważna ?
Chciałbyś żebym podpisał się imieniem i nazwiskiem ? Ja nie odczuwam potrzeby poznania Twoich danych osobowych ,wystarczy mi Alter ;)
Panna proponuje piwko :) Pewnie się kiedyś spotkamy przy jasnym pełnym ,często odwiedzam knajpki ;p Ale i tak wolę pozostać anonimowy.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.