Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Polska - rzeczywistość i absurdy

2900
#falco nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 15:58
czy to to samo co ,,rewitalizacja,,? ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10897
#Anonim10897 nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 19:42
Pannazdzieckiem napisał(a): Podrzucam Wam do przemyślenia Panowie :) ... Paniom też oczywiście :)

http://wolnemedia.net/polityka/usluzne-armie-poteznych-bankierow/

Miłego dnia :)

Cytat z artykułu: "Są wśród nas prawdziwi bohaterowie, ale ich szeregi nie są złożone z mężczyzn i kobiet, służących interesom tych, którzy ich złożyli w ofierze dla kłamstwa." ?? ?? ??

Ciekawa treść artykułu miła Panieneczko :D
2900
#falco nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 19:46
,,miła panieneczko,,.... :D
toż to ,,stara panna,,...heheheh :D

i nic a nic ,,miła,, :D

10897
#Anonim10897 nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 19:51
To Wy się znacie ?? Więc po co stosujecie nicki , anonimowość ?? A tak na marginesie - czy to jest w porządku , tak nie fajnie wypowiadać się o znajomym ?? :P
2900
#falco nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 20:50
czy my się znamy?
:)
znamy się na tyle że zapewne się za mój wpis nie obrazi... :D

on(A) wie kiedy piszę poważnie(a to tutaj u mnie rzadkość) :D

10114
#alter nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 21:08
falco napisał(a):

I to niby ma być zaletą? Ja bym raczej powiedział marna garsteczka manier? Gdzie szukać wartości w twoich żartkach?! Czy zmanierowanie może mieć jakąś wartość? wątpię :D

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 21:28
Czółko Panowie i Panie :D A gdziżbym miał się obrażać , życie jest za krótkie na takie głupoty :)

Mówcie mi Vendetti :D

A tak nawiasem , nie wiem , czy Wam już mówiłem o teorii unifikacji , o której Einstein marzył ? Ta cholerna unifikacja w wymiarze kwantowym ma jeszcze sens , ale w wymiarze społecznym , to idiotyzm . Podoba mi się buńczuczność Papugi :)

Alter :), Kolego 111:) , te powalone statystyki , to jak sterowane przez banksterów agencje retingowe. Kłamstwo ściele się wachlarzem pożądania.

Miłego wieczoru Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
10 sierpnia 2013r. o 21:29
alter napisał(a):
falco napisał(a):

I to niby ma być zaletą? Ja bym raczej powiedział marna garsteczka manier? Gdzie szukać wartości w twoich żartkach?! Czy zmanierowanie może mieć jakąś wartość? wątpię :D

nie bierz się za ocenianie innych i nie szukaj u mnie zalet ;)
szukasz ,,wartości,,?
zły adres wybrałeś :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia do Marszałka