Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Poród ze znieczuleniem.

3556
#Elela nieaktywny
10 czerwca 2012r. o 22:03
Witam...Powiedzcie kobitki mi taką rzecz...
W którym szpitalu w naszej okolicy istnieje możliwość skorzystania ze znieczulenia zewnątrzoponowego?! Odpłatnie tudzież nie?!
Pozdrawiam:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~kasia niezalogowany
10 czerwca 2012r. o 23:29
proponowałabym dowiadywać się w Feminie w Lubinie, jest to prywatny szpital położniczy, na pewno tam będzie większa szansa na znieczulenie, niż w państwowym szpitalu, gdzie można usłyszeć że znieczuleń nie robią bo mają za mało anestezjologów
~ niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 10:16
Femina już nie istnieje, niestety. Też jestem ciekawa gdzie w okolicy można dostać znieczulenie. może bedą jakieś panie co pomogą. pozdrawiam
~ niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 19:59
może teraz więcej kobiet siedzi to ktoś pomoże :)
~jaaaaa niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 22:09
niestety w b-c raczej nikt cię nie znieczuli nawet odpłatnie
~ niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 22:15
wałbrzych, niektóre szpitale we Wroc. Ale i tak nigdy nie masz 100% pewności czy jak przyjdzie co do czego, to czy zzo dostaniesz, bo może akcja porodowa postępować zbyt szybko albo po prostu anestezjolog w danej chwili będzie niedostępny.
5440
#malamaja123 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 22:44
Witam,moja siostra rodziła w grudniu w Zgorzelcu (tam też pracował jej lekarz) i bez problemu możesz prosić o znieczulenie.
~ niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 23:07
w zgorzelcu można skorzystać z zoo? mam prośbę do poprzedniczki by dokładnie się dowiedziała jeśli ma możliwość, czy to o zgorzelec chodzi? DZIĘKUJE BARDZO ZA INFO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza