Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poród ze znieczuleniem.

5440
#malamaja123 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 23:13
tak, na pewno chodzi o Zgorzelec.siostra mi opowiadała,że jej proponowali w razie gdyby miała silne bóle.....ale mogę dla pewności potwierdzić jutro informację u źródła.a Ty będziesz tam rodziła?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 23:23
tak myślałam tam rodzić, fajnie by było wiedzieć wcześniej że wrazie czego jest możliwość skorzystania ze znieczulenia zezwątrzooponowego. czytałam jakieś fora i tam dziewczyny pisały że w zgorzelcu nie ma takiej możliwości, ale być może to było dawno. ja lekarza prowadzącego mam z bolesłąwca, a on pracuje w zgorzelcu.fajnie jak się dowiesz więcej. DZIĘKUJE :)
~salsa niezalogowany
11 czerwca 2012r. o 23:25
do jakiego lekarza chodzicie?
5440
#malamaja123 nieaktywny
11 czerwca 2012r. o 23:28
~ napisał(a): tak myślałam tam rodzić, fajnie by było wiedzieć wcześniej że wrazie czego jest możliwość skorzystania ze znieczulenia zezwątrzooponowego. czytałam jakieś fora i tam dziewczyny pisały że w zgorzelcu nie ma takiej możliwości, ale być może to było dawno. ja lekarza prowadzącego mam z bolesłąwca, a on pracuje w zgorzelcu.fajnie jak się dowiesz więcej. DZIĘKUJE :)

Przypilnuj jutro wieczorem żeby temat był na wierzchu a napiszę Ci co i jak z tym znieczuleniem,zadzwonię do siostry i się dowiem.A tak poza tym to Zgorzelec godny polecenia,bez obaw:*pozdrawiam i dobranoc
~` niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 6:39
Kobiety patrzcie na dobro malucha i swoje,a nie wybieracie tylko szpital po to by dostać znieczulenie.MASAKRA!!!
946
#ufciak nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 10:08
Ja też rodziłam w Zgorzelcu i potwierdzam, że można u nich za wcześniejszą apelacją dostać znieczulenie. Ja dostałam też choć nie wiem co to dokładnie było domięśniowo jakiś zastrzyk co między bólami odpływałam i przysypiałam. Dobre to było.
4690
#CROW nieaktywny
12 czerwca 2012r. o 10:20
~` napisał(a): Kobiety patrzcie na dobro malucha i swoje,a nie wybieracie tylko szpital po to by dostać znieczulenie.MASAKRA!!!

Dlaczego masakra??Wiadomo ze lekarz nie poda takiego znieczulenia jeśli zagrozi to zdrowiu dziecka lub mamy.Ja osobiscie rodziłam juz dwa razy,ale jeśli przyjdzie taki czas że zdecyduje sie kiedyś na trzecie dziecko to bedę żebrała o znieczulenie gdzie się da!!

WALKA ZE MNA? GRATULUJE ODWAGI,WSPOLCZUJE GLUPOTY...
~mama niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 11:22
Szpital w Kowarach Bukowiec oferuje rodzącym znieczulenie wziewne - gaz rozweselający.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza