Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poród ze znieczuleniem.

~ niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 12:31
z tego co słyszałam to i w B-cu można dostać gaz od niedawna, nie jestem pewna, ale warto się dowiedzieć w szpitalu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~lusi niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 17:44
W zgorzelcu jest podawany na zyczenie kobiety i nieodpłatnie gaz rozweselajacy-pytalam o to mojego lekarza, ktory tam pracuje.:)sama za niedlugo bede rodzic tam i mysle ze uda mi sie skorzystac z tej formy zmniejszenia bolu.
~ niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 18:39
a oprócz gazu znieczuleń nie ma?
~ niezalogowany
12 czerwca 2012r. o 22:34
malamaja123 pozdrawiam
~ niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 8:06
CROW napisał(a):
~` napisał(a): Kobiety patrzcie na dobro malucha i swoje,a nie wybieracie tylko szpital po to by dostać znieczulenie.MASAKRA!!!

Dlaczego masakra??Wiadomo ze lekarz nie poda takiego znieczulenia jeśli zagrozi to zdrowiu dziecka lub mamy.Ja osobiscie rodziłam juz dwa razy,ale jeśli przyjdzie taki czas że zdecyduje sie kiedyś na trzecie dziecko to bedę żebrała o znieczulenie gdzie się da!!
Ja wybieram szpital gdzie dobrze zaopiekują się mną i dzieckiem.Nie patrzę na znieczulenia tylko na opiekę.Nie każdy szpital wiemy wszyscy ma dobrą opinię,a iść do takiego tylko dlatego że tam można dostać znieczulenie...Ja osobiście nie szukałabym pod tym kontem.
~ niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 10:03
kto powiedział, że patrze tylko na znieczulenie. mam za sobą jeden cieżki poród i teraz wole wiedzieć, że wrazie "w" mogą mi coś podać. na opiekę też patrze i wiem że szpital w zgorzelcu ma ją dobrą.
~jaaaaa niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 12:52
~` napisał(a): Kobiety patrzcie na dobro malucha i swoje,a nie wybieracie tylko szpital po to by dostać znieczulenie.MASAKRA!!!
a ty co matka polka moherowa??ze...j sie ale rodź w bólu tak?????to podejscie jak z jakiegfos ciemnogrodu!!

Zastosowana autokorekta

~Jaaa niezalogowany
13 czerwca 2012r. o 17:16
Rodziłam w Wałbrzychu, mają gaz rozweselający i zewnątrzoponowe (darmowe tylko w przypadku uczestniczenia w szkole rodzenia,jesli nie to kosztuje coś koło 500 zł). Gaz działa "średnio", znieczulenie dało mi dużo ulgi...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza