Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Poród ze znieczuleniem.

~ niezalogowany
14 czerwca 2012r. o 14:12
To jest napisane do ~kam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~@niunia@ niezalogowany
14 czerwca 2012r. o 22:04
Ja dwa lata temu miałam cesarkę w Lubaniu, nic nie czułam i też raz mnie kuli!Szpital i opieka ok , polecam
9201
#wredota nieaktywny
14 czerwca 2012r. o 22:17
a mnie w bolesławcu od razu anestezjolog uprzedził że po drugim wkłuciu powinnam poczuć mrowienie, więc albo potrzebne były dwa wkłucia albo z góry założył że mu sięza pierwszym razem nie uda :)
~mloda mama niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 11:05
Ja 3 miesiace temu rodziłam w B-c i dostałam gaz ,ale szczerze ??? roznicy nie bylo bez, czy z gazem.
4076
#ediita2 nieaktywny
15 czerwca 2012r. o 19:58
~ napisał(a): Femina już nie istnieje, niestety. Też jestem ciekawa gdzie w okolicy można dostać znieczulenie. może bedą jakieś panie co pomogą. pozdrawiam

bardzo dobrze ze nie istnieje bo przez nich mało co ja i moja córeczka życia byśmy nie straciły :P
~@niunia@ niezalogowany
15 czerwca 2012r. o 21:26
~@niunia@ napisał(a): Ja dwa lata temu miałam cesarkę w Lubaniu, nic nie czułam i też raz mnie kuli!Szpital i opieka ok , polecam

Może czuje się tylko jedno ukłucie bo to znieczulenie przez zastrzykiem zewnętrzno oponowym.I w sumie może są dwa ukłucia.
~ niezalogowany
26 czerwca 2012r. o 19:51
w wałbrzychu rodzą panie z bolesławca i okolic? czy tam raczej jest za daleko jak zaczną się bóle porodowe?
~ niezalogowany
27 czerwca 2012r. o 9:43
ja do cc miałam znieczulenie zewnątrz oponowe
anestezjolog powiedział : teraz pani się nachyli do przodu, ja długopisem zrobię sobie kropkę , gdzie mam potem wprowadzić igłę, potem wezmę igłę , ale to potrwa, zrobił mi tę kropkę długopisem i mówi : proszę się położyć ; ja na to : już ? a on : tak , już jest pani znieczulona

oczywiście od razu wbił igłę, znieczulenie super, byłam przytomna cały poród, po porodzie natychmiast karmiłam, wstałam z łóżka w następnej dobie, nie wymiotowałam, nie czułam dyskomfortu po znieczuleniu
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza