BolecAlbum: MMM (Moje Małe Muzeum) (zdjęcie nr 17920)
#Anonim2924 nieaktywny 1 sierpnia 2012r. o 11:23
Niektóre z nich mają już 30 lat! a wszystkie w 100% sprawne. W domciu pykam sobie na Amidze 1200 i Atari 800XL - Lotus, River Raid - pamiętacie jeszcze?
Ach C64, Amigi ..... wspaniałe dzieciństwo :D. Sam posiadalem A1200 ale po jakims czasie rozbudowalem ja do Tower'a w sumie kupa kasy w nia poszla i byla prawie na poziomie PC :D
Łezka w oku się kręci... Wspaniale że znalazł się ktoś kto zachował te sprzęty dla potomnych w tak dobrym stanie... Imponująca kolekcja! Jak mój synalek troszkę podrośnie pozwolę sobie wprosić się do Ciebie Wujku żeby zobaczył na czym to tatko dawno temu pogrywał, To były czasy... Eh...
Oczywiście zapraszam Was serdecznie! Jak dasz znać wcześniej to przygotuję taki uruchomiony zestawik z grami typu Montezuma`s Revenge, Pole Position lub River Raid. Jak już pisałem wszystkie działają (a widać tylko część kolekcji bo reszta leży sobie w ciemnej szafie chroniona przed słońcem). Do Atari dorobiłem sobie interfejs na karty SD, więc teraz wgranie dowolnej gry trwa krócej niż 20s :-) a na karcie sd 512 mb mieszczą się absolutnie wszystkie gry jakie były na Atarynkę a ja je mam!
Gdyby ktoś miał w domu Atari, C64 lub jakąkolwiek Amigę to chętnie odkupiłbym ją za jakąś symboliczna kwotę. Gwarantuję że nie trafi na Allegro tylko spokojnie doczeka w mojej kolekcji swo... mojego żywota. Jak to dzisiaj powiedział kumpel kręcąc wymownie głową na widok tej cząstki mojej kolekcji: "Nieźle masz naje..ne!" :-)
No mam... :D
Dopisane 02.08.2012r. o godz. 13:40:
Szczególnie szukam komputerów Atari ST gdyż nie mam żadnego...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.