Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: MMM (Moje Małe Muzeum) (zdjęcie nr 17920)

8384
#ko nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 16:28
Piękna kolekcja :)

Kiedyś jak policzę ile mam swoich pierdołek zrobię fotki i dodam do Mojego Małego Muzeum..

Pozdrawiam kolekcjonerów ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8501
#KoRn nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 16:38
Commodore kocham komodore po dzis dzien! to bylo to! slaba grafika ale reszte robiła wyobraznia :)

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 16:38:

najbardziej mi sie podobało strojenie srubokretem głowicy w magnetofonie c64:))

Zachwycony ponadczasowym pięknem strefy cienia
8384
#ko nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 16:40
Tak to strojenie śrubokrętem było ok....A jak długo trzeba było czekać aż coś się wgra :)

Zmoderowano 02.08.2012 godz.19:15 - powód: dubel (hemi)
7055
#skipper nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 17:24
Może do kolekcji potrzebujesz takie cudo?? Sprawne dodam.[img=1343921065_6jmnf6e.jpg]
2924
#Anonim2924 nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 21:15
Co prawda ani to Atari ani Commodore, ale... Ile za to cudeńko chcesz ?

Dopisane 02.08.2012r. o godz. 21:15:

sithlord napisał(a): (...) posiadalem A1200 (...) byla prawie na poziomie PC :D

Kolego Sithlord! Sprostowanie! PCet nigdy nie był i nie będzie na poziomie Amigi! Są one produkowane do dnia dzisiejszego i są to kompy klasy PowerPC używane wyłącznie w najlepszych muzycznych studiach nagraniowych. Ceny płyt głównych klasy Amiga One zaczynają się od 3000 zł a gdzie reszta? W czasie kiedy Paula w A1200 czy w A500 generowała pełne 4 ośmiobitowe kanały Stereo pecet potrafił jedynie wydawać dźwięki co najwyżej jak zegarek "montana" z siedmioma melodyjkami...
Moja Amiga 1200 mimo ze ma już prawie 20 lat, a w standardzie zegar 14MHz i 2MB RAMU po włożeniu karty Apollo z rozszerzeniem do 16 MB i zainstalowaniu kodeków- bez problemu odtwarza MP3 i płynnie DIVX... Z tego co pamiętam PCet z zegarem 800MHZ i 512 MB Ram ma z tym olbrzymie problemy...

Amigi nie sa popularne przez kłótnie szefów w Commodore (to samo Atari)... Gdyby do nich nie doszło jestem pewien ze teraz byłyby 4 liczące się standardy MAC, PC, Atari i Commodore...

Pozdrawiam miłośników Amigi i Atari!
7055
#skipper nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 21:36
Jeśli jesteś zainteresowany to zadzwoń może a sie jakoś dogadamy 781280198
2924
#Anonim2924 nieaktywny
2 sierpnia 2012r. o 21:43
Jutro odezwę się. Teraz idę spać i Tobie też to zalecam :-)
Dobranoc.
~ niezalogowany
3 sierpnia 2012r. o 7:36
Wuju to co napisałeś o Amidze i Atari to święta prawda ! Gdyby nie głupota i pazerność szefów tych firm to teraz mielibyśmy dodatkowo dwie wspaniałe platformy! I jestem pewien że MAC zostałby pobity przez nie na pysk!
Amiga rulez!

P.S. Gratuluję pomysłu i kolekcji!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza