Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: MMM (Moje Małe Muzeum) (zdjęcie nr 17920)

~ niezalogowany
3 sierpnia 2012r. o 7:37
Bardzo dobre porównanie z tym zegarkiem Montana!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 sierpnia 2012r. o 11:06
Wujku masz fajną kolekcję :D w tym coś ode mnie :) pozdrawiam
2924
#Anonim2924 nieaktywny
3 sierpnia 2012r. o 19:58
Coś z Osiecznicy ? :>
2900
#falco nieaktywny
4 sierpnia 2012r. o 8:59
kiedy popatrzyłem na Twój zbiór wróciło coś na wzór wspomnień :) Amiga,dyskietki-to były czasy :) całe noce się ,,zarywało,, :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
2924
#Anonim2924 nieaktywny
4 sierpnia 2012r. o 21:07
To jak kiedyś znowu do mnie wpadniesz to podłączymy Amigę albo Ataryne i pogramy w Space Dungeon lub River Raid, albo w Lotus Turbo Challenge na Amidze :-), mam wszystkie gry na Atari i wieeeela na Amigę :-)

To jest wypas !!

Dopisane 04.08.2012r. o godz. 21:01:

Teraz to się dopiero łezka kręci!

Dopisane 04.08.2012r. o godz. 21:07:

A tutaj ciekawostka dla tych którzy sądzą ze PCet jest więcej wart od 20-letniej amigi...

http://allegro.pl/amiga-1200-tower-blizzard-1260-50-mediator-itd-i2538392259.html
7055
#skipper nieaktywny
5 sierpnia 2012r. o 13:02
Wujku jeśli chcesz toshibę to daj znać :)
8088
#zero nieaktywny
5 sierpnia 2012r. o 22:48
Montezumę bardzo dobrze pamiętam i jeszcze na C64 Giana Sisters, też całą przeszedłem, ech wspomnienie nieprzespanych nocy :D :D :D
2900
#falco nieaktywny
6 sierpnia 2012r. o 7:04
ja jestem fanem ,,pin balli,, i od lat szukam stołu ,,circus,, przerobionego z dyskietki na cd ale już zwątpiłem...prawie :)
ale nie zapomnę rozgrywek jakie z synem całymi nocami toczyliśmy w ,,NHL,, ale to już na Dreamcascie i Sedze...nie zliczę ile to padów się wymieniło bo ,,gumki,, nie dawały rady :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza