To jak kiedyś znowu do mnie wpadniesz to podłączymy Amigę albo Ataryne i pogramy w Space Dungeon lub River Raid, albo w Lotus Turbo Challenge na Amidze :-), mam wszystkie gry na Atari i wieeeela na Amigę :-)
To jest wypas !!
Dopisane 04.08.2012r. o godz. 21:01:
Teraz to się dopiero łezka kręci!
Dopisane 04.08.2012r. o godz. 21:07:
A tutaj ciekawostka dla tych którzy sądzą ze PCet jest więcej wart od 20-letniej amigi...
ja jestem fanem ,,pin balli,, i od lat szukam stołu ,,circus,, przerobionego z dyskietki na cd ale już zwątpiłem...prawie :)
ale nie zapomnę rozgrywek jakie z synem całymi nocami toczyliśmy w ,,NHL,, ale to już na Dreamcascie i Sedze...nie zliczę ile to padów się wymieniło bo ,,gumki,, nie dawały rady :D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.