~F450 napisał(a): Może w końcu jakiś niezależny prokurator zajmie się tą bandą bolesławieckich konowałów. (bo tak ich nazywają lekarze z Wrocławia) Akurat ostatnio przerabiałem to,jakie jest tutaj chamstwo i nie życzę nikomu żeby się musiał tutaj leczyć!
falco napisał(a): najprościej jest napisać ,,zamknąć temat,, kiedy zbyt wiele pisze się dużo prawdy i ostrym językiem na temat tego szpitala i jego ,,obsługi,,
oczywiście nie bronię i nie popieram ludzi którzy tutaj nie zachowują pewnych zasad w wypowiedziach ale jeśli odnosi się to szpitala ,inaczej nie można...
ja napiszę tak...
piszcie dalej że brakuje Wam galerii,markowych sklepów ,burgerówi donaldów...
a szpital mający obok kapitalny teren na lądowisko dla śmigłowców ratunkowych niech miasto przeznaczy na ...dopisujcie swoje propozycje...
...zdrowia Wam życzę
~sdkd napisał(a): może ktoś w końcu zajmie się tym szpitalem bo to co się tam dzieje to jest jakaś umieralnia - szacunek dla ratowników i ludzi którym zależy na ratowaniu ludzi i swojej pracy... mam nadzieję, ż ktoś zrobi z tym porządek
hemi napisał(a): poldek rozumiesz to co piszesz,czy piszesz bezmyslnie? :|Na stadionie nie zawsze może a lądowisko powinno być przy każdym szpitalu i czytaj dokładnie co piszę.
Gdyby było lądowisko to dziecko by przezyło ,tak?
Czyli idąc tym tokiem myslenia mozna stwierdzic,że smigło nigdzie indziej nie wyląduje,tak? to jakim cudem na stadionie lądują? :]