Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Marsz Niepodległości- wyjazd do Warszawy

11202
#Anonim11202 nieaktywny
5 listopada 2013r. o 19:54
Dobry wieczór wszystkim
Nie winą jest ,,fałszywy przyjaciel", nie winą jest wasze nastawienie wobec siebie. Winą jest zapychana kultura szmatogłowych i wielce nowoczesnej europy.
Piotrze mówisz, że liczysz iż coś się wydarzy na przyszłym Marszu Niepodległości. Też na to liczę, ale jednak z bólem serca stwierdzam, ze nic się nie stanie.
Zaproszeni byli oprawcy czerwoni do legnicy, poszedłem tam z nadzieją spotkania twarzą w twarz tych szmat, które pozbawili mnie dziadków. Nie pokazali się. Stanąłem nawet w pierwszym rzędzie, nie było ich.
Czytając ,,Szaryman", Jego wypowiedź wyżej, czułem niesamowity ucisk pod sercem, to jest ból niesamowity, który współczesny świat wypiera u młodych. Pozdrawiam i dla Piotra specjalnie :) żeby nie było
~ napisał(a):
"Szabelką" też potrafi machać, wszyscy się go boją ale gdy przyjdzie użyć mózgu, być odpowiedzialnym to taki kuleje.
Czasy szabelki się skończyły a zaczęła się matematyka, w ktorej jesteśmy raczej słabi.

Poważnie tak myślisz? To odpowiedz mi co dała takiego ,,matematyka" ludzkości? Czy to nie przez nią jeden ,,ludź" przy obliczeniach jest w stanie drugiego stracić? Czy czasem przy pomocy matematyki s...ensyny obliczają kto może złowić i zjeść jedną rybę, a drugiego uśmiercić pozbawiając go pożywienia?

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11202
#Anonim11202 nieaktywny
5 listopada 2013r. o 20:12
Pannazdzieckiem napisał(a): może Oni znajdą sposób na likwidację s...ysyństwa. Uszy do góry , wciąż możemy coś zrobić :)

Co możemy zrobić, cały czas się staram i powiem Ci Piotrze, że jest moc. Ja młody jestem , znajomi też miejmy nadzieję, że jednak coś zdziałamy.
Ps. oni z wielkiej litery napisane przez Ciebie nie było chyba przypadkowe. :)
Widzisz, jednak potrafimy się dogadać :)

Zastosowana autokorekta

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 listopada 2013r. o 20:18
I znowu się uśmiechasz :D Bardzo się cieszę z tego powodu :)

A jak masz na imię ? Pamiętasz, piwko przy bilardzie nas czeka :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11202
#Anonim11202 nieaktywny
5 listopada 2013r. o 20:34
Imię nie jest istotne. Wstępnie mogę zaproponować piątek, ale czy zamiast mordowni, nie wolisz natury? Ja wolę, bo otwiera oczy.
~Iza niezalogowany
5 listopada 2013r. o 20:37
Motywacja napisał(a): ....
~ napisał(a):
"Szabelką" też potrafi machać, wszyscy się go boją ale gdy przyjdzie użyć mózgu, być odpowiedzialnym to taki kuleje.
Czasy szabelki się skończyły a zaczęła się matematyka, w ktorej jesteśmy raczej słabi.

Poważnie tak myślisz? To odpowiedz mi co dała takiego ,,matematyka" ludzkości? Czy to nie przez nią jeden ,,ludź" przy obliczeniach jest w stanie drugiego stracić? Czy czasem przy pomocy matematyki s...ensyny obliczają kto może złowić i zjeść jedną rybę, a drugiego uśmiercić pozbawiając go pożywienia?

Motywacjo, spokojnie, tylda ani o lwowskiej, ani o warszawskiej, ani o krakowskiej szkole matematycznej nie słyszała ;)
Doskonale Ciebie rozumiem, " czerwoni" i UPA zabili ponad połowę mojej rodziny po mieczu.
Protestować, walczyć, ale rozważnie.
Pozdr. :)

Zastosowana autokorekta

11202
#Anonim11202 nieaktywny
5 listopada 2013r. o 20:42
~Iza napisał(a):
Protestować, walczyć, ale rozważnie.

Jak widać to chyba rezultatu nie przynosi. Zamiast lepszego życia, macie...no właśnie... dokończcie sobie sami. Może trza zacząć przelewać krew jak dawniej, by nas szanowano? Ale problemem jest wrażliwość Polaków(którą zresztą się zabija pomalutku) Problemem jest troska o bliskich. Tylko to mnie trzyma, jak pewnie wiele, wiele, wiele innych osób.
Pozdrowionka Izo
5134
#TOjsienka nieaktywny
5 listopada 2013r. o 20:45
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie sztuką jest oddać życie z szabelką na czołgu.

Coś jak Gregorii Saakaszfiri walczący na rudym z tym że nie zginął? :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
11202
#Anonim11202 nieaktywny
5 listopada 2013r. o 21:06
No to mów Pannozdziekiem. Ucz nas. Nas jest wielu. Nie słuchajcie srefałenu. Oni mówili że było nas około 50, mnie samemu w liczeniu wyszła ponad 200. Pod 300 podchodziło. Jest nas wielu. Chyba tutaj pisałem, że jest potrzebny zryw. Ten gwałtowny zdolny poruszyć myśli i serca i wtedy nawet wiejska nie zdąży się obwarować murem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza