Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 13:08
Pynchoon napisał(a):

Panna, moje posty to typowe "exaggerate to illustrate". Można mówić o zlikwidowaniu olbrzymiej części instytucji, które kosztują jeszcze więcej niż PUP, pytanie jednak czy faktycznie będą to oszczędności, czy ich funkcji nie będzie musiała przejąć kolejna, droższa instytucja? Zamiast mówić o likwidacji, co jest najłatwiejsze, może lepiej zastanowić się jak coś poprawić, co niestety wymaga głębszego zastanowienia :-)

Już dawno to zauważyłem , jak myślisz , skąd masz moje poparcie ? :) Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3688
#Pynchoon nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 14:06
Pannazdzieckiem napisał(a): jak myślisz , skąd masz moje poparcie ?

bo mam zły charakter :-) pozdrawiam
8375
#GosiaG nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 15:11

Bo posiadasz zdolność rozumowania?

Nożownik zaś, posiada 'zdolność' posługiwania się nożem :]

Pynchoon napisał(a): :) pozdrawiam

Kim jesteś i co zrobiłeś z Pynchoonem ?

Lilith ^^
~ niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 16:24
Pynchoon napisał(a):

bo mam zły charakter :-) pozdrawiam

Jestem z Wami :D
3688
#Pynchoon nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 16:25
GosiaG napisał(a): Kim jesteś i co zrobiłeś z Pynchoonem ?

Oddałem go paciorkowcom od anginy na pożarcie :-)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 16:50
Pynchoon napisał(a):
GosiaG napisał(a): Kim jesteś i co zrobiłeś z Pynchoonem ?

Oddałem go paciorkowcom od anginy na pożarcie :-)

:D :D :D Miłego wieczoru Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5413
#Przemyslaw nieaktywny
15 stycznia 2013r. o 19:11
Szkoda że co niektórzy internauci pod pozorem zainteresowania tematem czasem wręcz pajacują w dyskusji.Panowie niby coś chcecie ale lepiej gdyby to za Was zrobił ktoś inny .Wy z ukrycia sobie pokibicujecie.Tak wygląda niemal każda niby polemika w waszym wydaniu.Bycie anonimowym wcale nie musi oznaczać byciem niepoważnym.Postarajcie się bardziej , aby Wam się chciało chcieć.

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~Pracownica niezalogowany
15 stycznia 2013r. o 23:25
MIĘDZY PRACOWNIKAMI OTWARCIE SIĘ MÓWI Że W PUP nie ma żadnej roboty.Jedynie jest walka o utrzymanie się na etacie przez pracowników.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza