Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiatowy Urząd Pracy - sklep bez towaru
2900
#falco nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 6:55
Przemyslaw napisał(a): Szkoda że co niektórzy internauci pod pozorem zainteresowania tematem czasem wręcz pajacują w dyskusji.Panowie niby coś chcecie ale lepiej gdyby to za Was zrobił ktoś inny .Wy z ukrycia sobie pokibicujecie.Tak wygląda niemal każda niby polemika w waszym wydaniu.Bycie anonimowym wcale nie musi oznaczać byciem niepoważnym.Postarajcie się bardziej , aby Wam się chciało chcieć.

....i kto to mówi?
:D
,,pajacowanie,, niektórych, jest odpowiedzią na twoje ,,błaznowanie,, :P

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 8:08
falco napisał(a):
....i kto to mówi?
:D
,,pajacowanie,, niektórych, jest odpowiedzią na twoje ,,błaznowanie,, :P

E... tam , jak zwykle kraczesz Papugo :) Przemkowi się wydaje , że wejdzie w układy polityczne , lokalne , powiatowe, centralne , łełropejskie... kariere robić chce. Wielu już takich było , a będzie jeszcze więcej ... tylko gdzie ja , cholera jasna , znajdę Trybuna Ludowego. Przemuś się nie kwalifikuje , według mojej oceny. Miłego dnia Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3688
#Pynchoon nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 8:27
Najzabawniejsze jest, że Przemysław proponuje wszystkim merytoryczną dyskusję, a nie odpowiada na żadne merytoryczne pytania dotyczące jego propozycji. Podstawowa umiejętność każdego polityka :-)
4335
16 stycznia 2013r. o 8:33
Pynchoon napisał(a): Najzabawniejsze jest, że Przemysław proponuje wszystkim merytoryczną dyskusję, a nie odpowiada na żadne merytoryczne pytania dotyczące jego propozycji. Podstawowa umiejętność każdego polityka :-)

:D :D :D Nie wiem , czy wiesz , ale w ciągu ostatniej doby , już dwukrotnie doprowadziłeś mnie do łez .. ze śmiechu . Pynchoon :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 8:41
Bo został elewem i oddelegowany jako mięsko armatnie do bicia piany :]
4335
16 stycznia 2013r. o 9:17
~ napisał(a): Bo został elewem i oddelegowany jako mięsko armatnie do bicia piany :]

Co prawda , to prawda , ciekawym tylko , czy Paligłup się z tego cieszy , że ma takiego Przemusia w Bolesławcu , czy może w tym ptasim móżdżku zakwitnie taka idea ... zrobić coś dla innych , nie dla siebie. Zawsze byłem domorosłym filozofem , wybaczcie. Miłego :)

5413
#Przemyslaw nieaktywny
16 stycznia 2013r. o 11:21
Rządzący nie muszą się martwić że ktoś im zakłóci swobodę działania i bezkarne szastanie ludzkimi losami.Zawsze i wszędzie znajdą się tacy ludzie jak falco, Pynchoon , Pannazdzieckiem oraz wiele tyld aby obronić władzę przed zmianami.To ich brak pojmowania jak funkcjonuje machina urzędnicza jest większą przeszkodą niż sama machina.Niestety Polska takich ludzi miała od dnia chrztu / 966 r / przez całe tysiąclecie.
" Tysiąclecie jak mgnienie , przeminęło BEZ CHWAŁY .Potargane wojnami ziemie się nam ostały " Panowi zdecydujcie się czego chcecie .Jak do tej pory nikt z Was nie zaproponował nic sensownego prócz zaczepiania autora postów.Tak po prawdzie jest zwykłym człowiekiem ,który odważył się pod własnym nazwiskiem otwarcie zaprotestować przeciwko pogarszaniu się poziomu życia przeciętnych obywateli.Może tu Panowie macie coś do powiedzenia ? [img=1358331670_r47v0bf.jpg]

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
~ niezalogowany
16 stycznia 2013r. o 11:47
Ja chciałem zapytać tylko czy odprowadza Pan podatki z funkcji jakie Pan pełni.
Następne pytanie brzmi następująco:
Prowadzi Pan działalność związaną z fotografią.
Z tego co wiem nie ma Pan żadnego pojęcia o fotografii więc dlaczego prowadzi Pan działalność, która w ogóle nie przynosi dochodu ?
Skąd Pan bierze na to pieniądze ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza