Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Śmierć prezydenta - Anatomia upadku

9879
#panda nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 16:19
~o tak polskie napisał(a): "Cios od prezydenta" i już nic nie trzeba o polskiej polityce mówić.
Zapraszam na krótki film o państwie sprawiedliwości i gościu "Akademii sztuk przepięknych" pomocnego Owsiaka :)
Zapraszam wszystkich!

naprawdę to mocny materiał! Wałęsa osobiście za to nie może odpowiadać. Ale zachowanie policji?! to po prostu skandaliczne było!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zacofany moher niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 19:03
~ napisał(a): Dobrze że sie nie stało, bo jak by sie stało to juz byś w skarpetach przed ruskimi kulkami spierniczał...

Właśnie obchodziliśmy 150 rocznicę Powstania Styczniowego. Tak, jak i wtedy, tak i teraz myślę, że parę osób jednak by nie "spierniczało".
A mógłbyś nieco rozwinąć tę myśl? Dlaczego próba wyjaśnienia przyczyn katastrofy miałaby się skończyć ucieczką przed ruskimi kulkami? Wiesz coś, czego ja nie wiem, czy gadasz bez sensu?
217
#Anonim217 nieaktywny
28 stycznia 2013r. o 21:17
~zyb napisał(a): 30 lat! masz prawo ponarzekać sobie z dystansu... jest tu jednak spora grupka ludzi która zachowała się naprawdę karygodnie, mianowicie zagłosowali na PO i i wyjechali do Anglii! to jest dopiero szczyt bezczelności!
a ci co głosowali na PIS, SLD i resztę, i też wyjechali??
~ niezalogowany
28 stycznia 2013r. o 22:49
~ napisał(a): Co za chory kraj ta polska w której mnie już od 30 lat nie ma (uff....). Pozdrawiam nielicznych dzielnych którzy tam pozostali jeszcze i próbują żyć... Współczuję serdecznie i szczerze.

Film podnosi mi cisnienie, Boli mnie, ze w Polsce mamy taki burdel u władzy, ze w tamtym czasie ani w zadnym innym nie potrafilismy zrobic porządnego sledztwa. Taka katastrofa a Ruscy wrak na złom sprzedają. Rekonstrukcji brak. Miejsce katastrofy zrównane z ziemią, zasypane, zaorane, drzewa powycinane. Wrak GNIJE. Wczesniej pod gołym niebem, później pod plandeką jak węgiel za szopą... Teraz w pożal się BOŻE baraku, klitce. Mniejsze elementy składowane w klitce jak osiedlowe śmietniki.Brak slow
~śm niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 1:43
To teraz czekać na kolejne samobójstwa...
~ niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 11:48
w Polsce od kilkunastu lat grasuje SERYJNY SAMOBÓJCA... ;) i ma on na swoim koncie min. domniemanych zabójców businessman'a K.Olewnika , posła A.Leppera , posłankę B.Blidę oraz generała S.Petelickiego... Wszyscy oni "popełnili samobójstwo" bo za dużo wiedzieli o przekrętach w tym kraju...
~zyb niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 14:38
mi osobiście w tym filmie bardzo wiele daje do myślenia strach zwykłych Rosjan, świadków, a zwłaszcza strazy pożarnej, ewidentnie boja się, pewnych rzeczy nie da się ukryć, a oni tam na miejscu wiedzą wiecej niz my, bojac sie zapewne mają ku temu powody
~luk niezalogowany
29 stycznia 2013r. o 18:14
~zyb napisał(a): mi osobiście w tym filmie bardzo wiele daje do myślenia strach zwykłych Rosjan, świadków, a zwłaszcza strazy pożarnej, ewidentnie boja się, pewnych rzeczy nie da się ukryć, a oni tam na miejscu wiedzą wiecej niz my, bojac sie zapewne mają ku temu powody

to kraj gdzie za myślenie zamykano w gułagu i nadal się zamyka.
Anodina jest nieomylna. a te dwa Ił62, gdyby wtedy ruscy przyznali się do wadliwych silników nie powtorzyłaby się historia 1987.Katastrofę bada się po to tak dokładnie, aby wyeliminować jej przyczyny. Ale u ruskich "luda mnogo", ważne że wieruszka żywiot.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!