Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Wszyscy jesteśmy politykami
5413
#Przemyslaw nieaktywny
5 maja 2013r. o 16:48
falco napisał(a): ani takich którzy próbują coś wyłudzić
:D
>

Napisz (...) co Przemysław wyłudził lub chciał wyłudzić od kogokolwiek ?

Zmoderowano 05.05.2013 godz.21:36 - powód: ubliżanie (moderator)

Szanuj innych i licz że w zamian uszanują Ciebie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
5 maja 2013r. o 16:48
falco napisał(a): ani takich którzy próbują coś wyłudzić
:D

Wyjechałeś dlatego , że nie oddałeś czy próbowałeś wyłudzić?? :)
~ niezalogowany
5 maja 2013r. o 17:14
Przemyslaw napisał(a):

Napisz (...) co Przemysław wyłudził lub chciał wyłudzić od kogokolwiek ?

To jest prawdziwa twarz panaM uderz w stol nozyce się odezwa

Zmoderowano 05.05.2013 godz.21:37 - powód: korekta po moderacji cytowanego posta (moderator)
9176
kc
5 maja 2013r. o 17:40
falco napisał(a): teraz to przesadziłeś (...)
naucz się czytać to co inni piszą o do kogo piszą

a wyzywanie od mend zostaw swoim najbliższym (...)
znajde cię i odszczekasz

Falco on miał prawo nie zrozumieć, że nie piszesz o nim, zwłaszcza, że chwilę wcześniej napisałeś na jego temat złośliwy i chamski komentarz. I miał prawo się zdenerwować. Natomiast nie wiem co ty chciałeś przekazać swoimi wyzwiskami i groźbami.

Zmoderowano 05.05.2013 godz.21:39 - powód: korekta po moderacji cytowanego posta (moderator)
~ niezalogowany
5 maja 2013r. o 18:05
falco pomogę ci szukać zobaczymy jak P odszczekuje
2900
#falco nieaktywny
5 maja 2013r. o 18:20
kc
gdzie widzisz mój chamski komentarz?
napisanie o upadającym zakładzie to ,,chamstwo,,?
jeśli nie zrozumiał nie powinien odpisywać
co do sprawy czy ktoś mnie postrzegać będzie jako ,,oszusta,, to sprawa jest na tyle względna że sam nie wiem jak do niej podejść
jeszcze raz-pomyśl zanim odpiszesz i bądz obiektywna
...sprzedajesz samochód,po dwóch,trzech dniach ktoś chce ci oddać samochód nie ze względu na braki techniczne tylko z powodu takiego że jest zbyt duży i sprawia gabarytami trudności ,,młodemu ,, kierowcy :)
w tym czasie ktoś wymienia sobie akumulator chociaż mnie on nie sprawiał problemu
zgadzam się na zwrot i tu zaczynają się ,,schody,,
można było zabrać ten akumulator wkładając stary czyli mój
...więc co?
napisałem już kiedyś...jestem ,,szczęściarzem,, bo nie wymieniono felg na ,,aluski,, i nie zmieniono lakieru bo to też byłoby jako kasa do zwrotu

co z tym zrobię?...jeszcze nie wiem ale przemyślę to raz jeszcze kiedy będę wracał do Polski ;)
to co wypisuje skorn ani mnie grzeje ani ziębi bo jest poniekąd ,,stroną ,, w sprawie i brak mu obiektywizmu
a czy mnie samego będzie się utożsamiać z ,,oszustem,, nie robi na mnie wrażenia bo są w Bolcu ludzie którzy mnie znają i ich zdanie się dla mnie liczy a nie kogoś kogo widziałem raz,może dwa i nic nie może o mnie powiedzieć
..to forum to zlepek ,,fachowców od wszystkiego,,
muzyka,film, motoryzacja ,religia i filozofia...
ale najlepiej wszystkim wychodzi pouczanie i ocenianie innych nie majac o nich bladego pojęcia :>
dlatego przewagę tematów ja traktuję luzno,z żartem i śmiechem na ustach bo żadnych nauk nie zamierzam tu pobierać...
:)
rozpisałem się ale na tym koniec... :)

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
5 maja 2013r. o 18:56
Falco, swoim wpisem sugerowałeś, że jest kiepskim fachowcem w swoim fachu, który nie potrafi poradzić sobie ze swoimi zawodowymi problemami, to nie chamstwo ? Skąd wiesz jak było ? Zastanów się czasem nad tym co piszesz.

Nie znam sprawy i nie mnie osądzać kto ma rację, ale z tego co napisałeś wynika, że jeździsz autem z nowym akumulatorem, za który nie zapłaciłeś. Czy to w porządku ? Myślę, że cena "moralna" jaką możesz zapłacić za nierozwiązanie tej sprawy będzie dużo większa niż 300 zł, pomyśl o tym. Zachowaj się honorowo.

Zmoderowano 05.05.2013 godz.21:41 - powód: usunięte zbędne cytowanie (moderator)
2900
#falco nieaktywny
5 maja 2013r. o 19:33
tamta Jetta została sprzedana w cztery dni po zwrocie a dlaczego?
bo była tego warta
i została sprzedana z tamtą baterią a mogłem(?) zamienić akumulator na tzw,,szrot,,lekko podładowany
dzisiaj ktoś inny by mnie nazywał ,,oszustem,, a nie robi tego bo Jettę często widzę w Bolcu i...jezdzi :)
tak jak napisałem wcześniej-sprawę jeszcze przemyślę nie ze wzgledu na zarzuty skorna ale tylko i wyłącznie ze względu na Kavę...
dla mnie to jest koniec tego tematu na forum bo po raz kolejny tłumaczyć się nie mam zamiaru :)
zresztą po co kiedy wyrok juz zapadł ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza