Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nieuprzejma obsługa
3827
#emerson nieaktywny
23 maja 2013r. o 21:17
Czy nie macie innych problemów na głowie tylko pisać o takich pierdołach?? Głupszego artykułu już dawno nie czytałem....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolecnauta niezalogowany
23 maja 2013r. o 21:19
Ostrzegać ludzi, przed niechętnymi ludźmi trzeba.
~Wojtek niezalogowany
23 maja 2013r. o 21:25
jak byk jest napisane o promocji, sprzedawcy nie muszą jeśli nie mają takiego obowiązku informować o promocji, a anulowanie paragonu? pierwsze słyszę o takim czymś.
4570
#rafix0016 nieaktywny
23 maja 2013r. o 21:26
naprawde bzdurny temat. jakbym był pracownikiem tego lokalu dalbym ci tą cole zebys nie marudził i po temacie.....

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
~fejs niezalogowany
23 maja 2013r. o 21:44
hahaha co za dziwny czlowiek .....zajmij sie lepiej swoimi dziecmi bo widze ze sie nudzisz i innym zycie chcesz uprzykrzyc. to ze ci zona nie daje to juz twoj problem a nie nasz!!!

Zastosowana autokorekta

~Gienek niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:01
Myślę, że pokazałeś, że jesteś gość z zasadami Panie (imię i nazwisko znane redakcji) i wyszedłeś z tej restauracji nie konsumując obiadu :> No bo jak mieć jaja i zasady to... je mieć :D
~Maciej niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:03
Wiecie co sam jestem pracownikiem restauracji oczywiście nie tej i często zdarzają mi sie takie pacany jak ten co nie czyta jak jest napisane na plakacie a potem ma pretensje, co za dziwny czlowiek ! zal mi ciebie gościu, mam nadzieje ze do mojej restauracji nie przyjedziesz, lecz sadze ze już byleś bo ostatnio miałem takiego upierdliwego pacana dałem mu za darmo dodatkowy sos i niech idzie w piz du

Zastosowana autokorekta

~coooola niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:05
restauracja ma zacheca choc by cena to jest naj naj warzniesze w tych za...nuch czasach

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza