Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nieuprzejma obsługa
~do Macieja niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:07
Powiedz dlaczego nie chcieli gościowi za pieniądze dać to co mu się należało. Jak mi to wytłumaczysz ?

Kto tu jest ważniejszy, obsługa czy ten co płaci?
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~on niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:16
oczywiscie ze obsługa....
ludzie pracy sa najważniejsi !!
;)
~malkontent niezalogowany
23 maja 2013r. o 22:20
widzę same cwaniaczki z zerową liczba się wypowiadają. Życzę wam wszystkim żeby was też dymali w knajpach i pluli do kawy :) Trzeba było uważać - nie ma nigdzie żeby nie pluc do kawy :D
~s niezalogowany
23 maja 2013r. o 23:05
Jak sie komuś robi antyreklame wypadałoby to podpisać nazwiskiem, a nie jakis "mieszkaniec Bolesławic" (a tak naprawde pewnie ktoś z redakcji bolec.info)
~Heniek z Mielca niezalogowany
23 maja 2013r. o 23:15
po takim artykule w słynnym na cała Polskę,co ja piszę,słynnym na cała Europę portalu nie tylko cała Polska ale i pół świata będzie omijało tę restaurację szerokim łukiem.Za pół roku pewnie czeka ich plajta bo już żaden Helmut z Frankfurtu czy Henryk z Mielca tam nie zajedzie :D A wszystko przez głupią cole za 4 zł
657
#agak nieaktywny
23 maja 2013r. o 23:19
Może zróbmy artykuł o tym, że w Mc Donaldzie w Osłej zabrakło papieru toaletowego.. :P
Jak ja bym chciała mieć takie problemy..

Dopisane 23.05.2013r. o godz. 23:19:

Mea culpa, w Okmianach. Ale ze mnie ignorantka.

www.agakryspin.com
~Zorientowany niezalogowany
24 maja 2013r. o 5:34
w tej restauracji zawsze są jakieś problemy. Nie najlepiej to o nich świadczy. Każdy decyduje o siebie.

Gość miał rację. Tu pewnie nie obowiązują żadne zasady, nie mówiąc o tym, że 23 zł/pieczeń to bardzo drogo.

w Bolesławcu u Nowaka czy Oleńce lub w Polfie cały obiad, dwa dania+ kompot kosztuje od 12-14 złotych
~xxl niezalogowany
24 maja 2013r. o 6:23
~Zorientowany napisał(a): w tej restauracji zawsze są jakieś problemy. Nie najlepiej to o nich świadczy. Każdy decyduje o siebie.

Gość miał rację. Tu pewnie nie obowiązują żadne zasady, nie mówiąc o tym, że 23 zł/pieczeń to bardzo drogo.

w Bolesławcu u Nowaka czy Oleńce lub w Polfie cały obiad, dwa dania+ kompot kosztuje od 12-14 złotych

To słabo jednak zorientowany jesteś.Na autostradzie cena 23 zł za taki zestaw to wcale nie jest za drogo.W wielu lokalach zapłaciłbyś jeszcze więcej.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza