Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Europie grozi islamizacja?

~ niezalogowany
27 maja 2013r. o 10:17
alter napisał(a):
~ napisał(a):
Piękno człowieczeństwa jak i wogóle świata polega na jej różnorodności i odrębności kulturowej. Jednak gdy nasepuje próba zlania ze sobą tych kultur w jeden organizm, hybrydę to jak zawsze dochodzi do nasilajacych się konfliktów.

Konflikty biorą się właśnie z różnic kulturowych, oraz wyznaniowych. To, że coś jest piękne nie znaczy, że jest zdrowe.

Według mnie rónorodność narodowa jest piękna i choćby z tego powodu lubię podróżować. Bo po jaką chol...rę miałbym lecieć kilkanaście tysięcy kilosów do Japonii gdyb ona niczym nie różniła sie od mojej Matki Polski :)
Lecz ja nie lecę do Japonii po to by walić ludzi maczetą przez łeb i krzyczeć Bóg, Honor i Ojczyzna! Nie mam zamiaru naruszać czyjeś tradycji, obyczajów i celebry. Wiem, że jestem tylko gościem. Zatem świat jak jest różny to jest piękny. Jednak gdy na siłę zechcemy byli jedną rasą, jedną religią to znowu poleją się hektolitry krwi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 maja 2013r. o 10:23
wybaczcie błędy w pisowni bo są wynikiem łikendowej imprezy czyli dzisiejszego kaca.
Tak czy owak różnorodność jest piękna. Fajnie, że są czarni, biali, ateiści, katolicy, mormoni i mali, duzi, grubi, sprawni i ci mniej sprawni, mięsożercy i ci dziwni wegetarianie, no też fani bryżdża oraz sympatycy nic nie robienia. To jest Planeta Ziemia, a nie urojony sen Marksa, gdzie panuej równość, jednomyślność i takie tam bajki.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 maja 2013r. o 10:45
~ napisał(a): ...Jednak gdy na siłę zechcemy byli jedną rasą, jedną religią to znowu poleją się hektolitry krwi.

Dokładnie. W różnorodności siła , tak właśnie mówi Stwórca. :) Oby moja Ukochana to właśnie zrozumiała :)

Proszę Was, nie dajcie się zwieść Ostremu, uczyć się trzeba. Może być na teoriach spiskowych, bądź chemitralach :D

Dopisane 27.05.2013r. o godz. 10:45:

~ napisał(a): wybaczcie błędy w pisowni bo są wynikiem łikendowej imprezy czyli dzisiejszego kaca.
Tak czy owak różnorodność jest piękna. Fajnie, że są czarni, biali, ateiści, katolicy, mormoni i mali, duzi, grubi, sprawni i ci mniej sprawni, mięsożercy i ci dziwni wegetarianie, no też fani bryżdża oraz sympatycy nic nie robienia. To jest Planeta Ziemia, a nie urojony sen Marksa, gdzie panuej równość, jednomyślność i takie tam bajki.

:D Albo utopijny sen banksterów z eurokołchozu :D Wybaczamy , Drogi Kolego :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2951
#Anonim2951 nieaktywny
27 maja 2013r. o 10:55
Pannazdzieckiem napisał(a): ... uczyć się trzeba. Może być na teoriach spiskowych ...

Mam nawet JEDNĄ dla Ciebie : )

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=16&act=showtopic&topic=78818&strona=1

6637
#ostry2011 nieaktywny
27 maja 2013r. o 16:48
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): ...Jednak gdy na siłę zechcemy byli jedną rasą, jedną religią to znowu poleją się hektolitry krwi.

Dokładnie. W różnorodności siła , tak właśnie mówi Stwórca. :) Oby moja Ukochana to właśnie zrozumiała :)

Proszę Was, nie dajcie się zwieść Ostremu, uczyć się trzeba. Może być na teoriach spiskowych, bądź chemitralach :DDopisane 27.05.2013r. o godz. 10:45:
~ napisał(a): wybaczcie błędy w pisowni bo są wynikiem łikendowej imprezy czyli dzisiejszego kaca.

:D Albo utopijny sen banksterów z eurokołchozu :D Wybaczamy , Drogi Kolego :*

weź już Panno sie zamknij w koncu bo jak czytamy te twoje ponarkotyczne wypociny to rzygac sie chce..naprawde...
Miałes nie dyskutować już a odczepic sie nie możesz...
Jesli ci sie zdaje że twoje ,,błyskotliwe ''teksty sa śmieszne to jestes w błędzie.
Z kazdym jednym postem wychodzi twoje ograniczenie umysłowe i wcale nie dziwie sie twojej babie że poszła od ciebie w cholere...
Daj juz sobie spokój ,skoncz dyskusje i nie pogrążaj sie chłopino-bankomacie .....
4570
#rafix0016 nieaktywny
27 maja 2013r. o 16:50
Pannie z dzieckiem czy bez dziecka - mówie -won mi z posta .... :D

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 maja 2013r. o 17:46
No to czółko Lemingi , już nie będę Wam zakłócać tego Waszego idealnego Świata :D Rację ma Grzdyl , nie dyskutuj ... :D

Dopisane 27.05.2013r. o godz. 17:46:

Ech , nie mogłem się powstrzymać , taki narkotyczny nałuk :

Sprzątanie” po nieudanej operacji FBI w Bostonie

Po każdej niejawnej operacji wywiadu, która nie wypaliła, osoby zaangażowane w jej realizację muszą zostać usunięte. Mieliśmy tego przykład w maju 2011 r. przy okazji tzw. „zabicia Osamy Bin-Ladena” (który nie żyje od przynajmniej 10 lat), gdy trzy miesiące później żołnierze z jednostki Seal Team 6, którzy go „zabili” zginęli w katastrofie śmigłowca w Afganistanie.

Po operacji FBI w Bostonie, gdzie jednostki specjalne Navy Seal (siły specjalne amerykańskiej marynarki), lub Craft International (wcześniej znanej jako Black Water) wysadziły w powietrze kilka ładunków wybuchowych, możemy zaobserwować dokładnie ten sam scenariusz.

We wtorek (21 maja) znajomy podejrzanego o atak bombowy Tamerlana Tsarnaeva, Ibragim Todashev został zabity przez FBI kiedy agenci przesłuchiwali go na temat jego poglądów politycznych. Ten urodzony w Czeczenii muzułmanin został zastrzelony po północy przez agentów w kompleksie apartamentów w Orlando na Florydzie, około dziesięciu mil od Disney World.

WESH-TV z Orlando informuje, że Todashev pierwotnie współpracował z FBI, ale został zastrzelony po ataku na agenta. „Podczas konfrontacji osoba zginęła, a agent doznał kilku niegroźnych obrażeń” – powiedziało FBI w wypowiedzi dla ABC News.

Khusn Taramiv, przyjaciel Todasheva, powiedział, że byli oni przesłuchiwani nt. ataku bombowego w Bostonie. „[FBI] zabrało mnie i mojego przyjaciela [Ibragima Todasheva]. Rozmawiali z nami, z nami obydwoma, prawda? I powiedzieli, że potrzebują go jeszcze na jakiś czas, na kilka godzin, i ja wyszedłem, a oni powiedzieli mi, że odwiozą go z powrotem. Oni nigdy go nie odwieźli” – powiedział Taramiv powiedział WESH-TV.

Todashev powiedział także, że jego przyjaciel czuł, że zostanie zabity przez FBI. „Czuł, że zamierzają go zastrzelić” – powiedział Taramiv. „Powiedziałem mu – „Wszystko będzie dobrze, nie martw się o to”. A on odpowiedział – „Mam bardzo złe przeczucia”.”

Ale to nie jedyna ofiara, są kolejne.

23 maja w czwartek dwóch agentów FBI zaangażowanych w aresztowanie drugiego podejrzanego o atak bombowy – Dzhokhara Tsarnaeva – wypadło przypadkowo z helikoptera i zmarło.

Dwóch członków elitarnej jednostki antyterrorystycznej FBI zginęło w piątek podczas ćwiczeń, szybkiego przechodzenia z helikoptera na statek za pomocą liny – poinformowało FBI w poniedziałkowym komunikacie.

W oświadczenie padło kilka szczegółów dotyczących śmierci agentów specjalnych, Christophera Loreka i Stephena Shawa, że śmigłowiec napotkał nieokreślone trudności i agenci spadli ze „znacznej wysokości”.

Źródło: Prisonplanet.pl

Co znajdę , to Wam dam , "katastrofa " smoleńska mi się przypomniała po przeczytaniu powyższego tekstu , a Wy mi tutaj o islamizacji głupoty gadacie.:D

No dobra , proszę mnie traktować , jak milczącą halucynację :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
4570
#rafix0016 nieaktywny
27 maja 2013r. o 17:56
ty jednak jesteś chłop bez kręgosłupa.....
no cóż ...tacy też muszą żyć.... :D

Na dwie rzeczy nie ma lekarstwa: na śmierć i na bezczelność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy