Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA CER-FAR zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Europie grozi islamizacja?

10114
#alter nieaktywny
27 maja 2013r. o 19:44
ostry2011 napisał(a): Posłuchaj (...)- Panno !
(...)

Nie pozwalaj sobie za wiele. Nie musisz nikomu ubliżać.

Zmoderowano 27.05.2013 godz.19:51 - powód: korekta po moderacji cytowanego posta (moderator)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
6637
#ostry2011 nieaktywny
27 maja 2013r. o 19:57
bo co?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 maja 2013r. o 20:10
ostry2011 napisał(a): bo co?

Nic :) Ekumenizm JPII ... w życie wchodzi. Nie mówiąc o ideologii Jezusa :) Kocham Cię Ostry :*

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9176
kc
27 maja 2013r. o 20:20
Pannazdzieckiem napisał(a):

Nic :) Ekumenizm JPII ... w życie wchodzi. Nie mówiąc o ideologii Jezusa :) Kocham Cię Ostry :*

Panno :* Ty pierwszy zacząłeś ubliżać ostremu :* . Więc :* "Przyganiał kocioł garnkowi " : ) :*
6637
#ostry2011 nieaktywny
27 maja 2013r. o 20:24
kc napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Panno :* Ty pierwszy zacząłeś ubliżać ostremu :* . Więc :* "Przyganiał kocioł garnkowi " : ) :*

dzieki kc
w koncu ktoś przeczytał cały temat i to zauważył.. ;)
I tylko dlatego że mam inne zdanie na ten temat...
Mam takie prawo ? - Mam!

4335
27 maja 2013r. o 20:30
Pifko wypiłem , siusi zrobiłem , paciorek też ... to idę spać ... albo zastanowię się jeszcze nad tym , co dzieje się na tej nieszczęśliwej Planecie , pomyślę nad teorią względności i teorią Harameina , pomyślę też nad teoriami spiskowymi . Nikt mi k. urwa nie zabroni myśleć. Nie ma takiej opcji :) Dobrej nocy Wam życzę Bolecnauci. :)

Dopisane 27.05.2013r. o godz. 20:30:

Kc, Ostry ... proszę Was , obudźcie się Wędrowcy. :)

Ha Nocri mawiał, nie ma złych ludzi, są tylko niedoinformowani.

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
9949
#groszem nieaktywny
27 maja 2013r. o 20:40
transformers (panna) cos dla ciebie
Długo­let­nie błądze­nie w ciem­nościach w poszu­kiwa­niu praw­dy od­czu­wanej, lecz nieu­chwyt­nej, głębo­kie prag­nienie oraz przep­la­tające się ze sobą ok­re­sy wiary i zwątpienia, które pop­rzedzają jas­ne i pełne zro­zumienie, zna­ne są wyłącznie tym, którzy sa­mi ich doświadczyli.
4335
27 maja 2013r. o 20:49
groszem napisał(a): ... zna­ne są wyłącznie tym, którzy sa­mi ich doświadczyli.

Dokładnie Groszowy Kolego :) Cieszę się , że wreszcie Ci pyknęło :) Idź spać Wędrowcze , żeby Ci jutro kangury ... tudzież inne Aborygeny , szyb w samochodzie nie rozbijały :)

Wiedza i pamięć, to podstawa :)

Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza