Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
~heteroseksualny niezalogowany
4 września 2013r. o 11:32
jegomosc napisał(a): Jednym z głównych problemów świata zaczyna być przeludnienie - okazuje się więc, że to o czym piszesz może być przyczyną zguby gatunku...

Czyli według Ciebie Geje są "lekarstwem" na przeludnienie ?
No bardzo ciekawy argument. :)

Przeludnienie jest wynikiem braku odpowiedniej edukacji seksualnej ludzi.
W krajach, w których ta edukacja jest na odpowiednim poziomie, takiego problemu nie ma.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 września 2013r. o 11:33
jegomosc napisał(a):
Warto to po prostu zaakceptować

Przecież oni sami siebie nie akceptują, to niby wszyscy mają. Ta ekspansja marginesu ma bardziej przekonywać ich samych nie nas.
41
#jegomosc nieaktywny
4 września 2013r. o 11:41
Chłopem nie "chłopcem". Kiedy rodziłeś się w chłopskiej rodzinie jako chłop umierałeś (a jeszcze wcześniej niewolnik umierał niewolnikiem). Teraz możliwości są inne. Teraz nie podzielisz ludzi tak łatwo podzielić na kategorie, klasy czy kasty. To przeżytek - po prostu. "Normalność" to abstrakcja, zawsze podlegająca negocjacji (i negacji).

I proszę czytaj to co napisałem - zofilia czy pedofilia to krzywdzenie innych - w homoseksualiźmie obie strony się godzą i... tyle.

Dla mnie EOT.

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
4 września 2013r. o 11:42
Czy ludzie normalni biegają po ulicach, absorbują media, za wszelką cenę, próbują udowadniać, i przekonywać innych o tym, że są normalni?
41
#jegomosc nieaktywny
4 września 2013r. o 11:44
~heteroseksualny napisał(a):
jegomosc napisał(a): Jednym z głównych problemów świata zaczyna być przeludnienie - okazuje się więc, że to o czym piszesz może być przyczyną zguby gatunku...

Czyli według Ciebie Geje są "lekarstwem" na przeludnienie ?
No bardzo ciekawy argument. :)

Przeludnienie jest wynikiem braku odpowiedniej edukacji seksualnej ludzi.
W krajach, w których ta edukacja jest na odpowiednim poziomie, takiego problemu nie ma.

Nie - nie są lekarstwem. Ale pokazuję tylko jak bzdurny był argument mojego poprzednika:P

www.djdowynajecia.pl
3145
#hemi nieaktywny
4 września 2013r. o 11:47
tak to czytam i czasem nie wierzę w to co czytam :|

Jesli jest para homo to niech se będzie ,mi tam ona ani mrozi ani ziębi ,ja nie wpieprzam sie w ich zycie ,a oni w moje,zyjesmy sobie spokojnie obok siebie i tyle i to sie nazywa po prostu TOLERANCJA.
I na tym powinien być koniec tematu ;)

Ale wy widziacie jakąś niby mode ,czy inne propagowanie.
Co to w ogóle ma znaczyć,że co? Można się skusić i aby być modnym to zmienić orientację ,czy jak?
Inna orientacja jako moda? jako sposób na życie?
Dziwne macie obawy.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~ niezalogowany
4 września 2013r. o 11:50
jegomosc napisał(a): "Normalność" to abstrakcja

Jesteś w błędzie. Są normy ogólnie akceptowalne, które "normalność" charakteryzują. Socjologia, psychologia się kłania. Abstrakcja to jest to co wypisujesz.
1
emem
4 września 2013r. o 12:06
~ napisał(a):
jegomosc napisał(a): "Normalność" to abstrakcja

Jesteś w błędzie. Są normy ogólnie akceptowalne, które "normalność" charakteryzują. Socjologia, psychologia się kłania. Abstrakcja to jest to co wypisujesz.

Normy sie zmieniaja. Kiedys norma akceptowalna bylo to, ze kobiety sie nie gola pod pachami. Teraz to nie do pomyslenia. Powoli (?) dotyczy to tez mezczyzn.
Spoleczenstwo sie zmienia i normy sie zmieniaja. To nic zlego.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo