Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Byłem DJem na gejowskim weselu w Polsce!
~Motywacja niezalogowany
3 września 2013r. o 19:00
@up
Nie bądź facet obrzydliwy jak tych dwóch na zdjęciu wyżej. To masz chore fantazje i są one dla ciebie zupełnie normalne, nie znaczy, że wszyscy czują tak samo. Mówisz, że co drugi, więc poproszę jakąś statystykę. Może być tvn-owska, może być jegomościa, na jedno wychodzi. tu i tu dane są przekłamywane, albo ładniej wyolbrzymiane.
PS. Kiedy admin pozwoli mi się na moje konto logować?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 19:02
jeden alojzik się jara że mógł ...com bayer fulla popuszczać i jeszcze z nimi brudzia pić i uważa że powinien order za to dostać.
a wy się nakręcacie....ce już tak mają że lubią jak się o nich gada,to ich jara.a wogóle co to za temat że ktoś tam pograł pajacom na fujarze,wziął kasę i pali wroty że z nimi wódę chlał.czy to jest wychowanie w trzeźwości i ...stwie. wielka mi tolerancja...do czasu aż to klasy waszych dzieci zawita taki kolo i będzie opowiadał jak to fajnie jest być gajowym .....wychowanie seksualne- tak......,tylko nie dla mojego dziecka.
tak powiecie.niech sobie będą ale czy ja to muszę oglądac,ciągle o tym słuchać w mediach.NIE...tolerancyjny to ja jestem...ale do pewnej granicy z resztą jak każdy z was.

Zastosowana autokorekta

41
#jegomosc nieaktywny
3 września 2013r. o 19:19
~ napisał(a): jeden alojzik się jara że mógł ...com bayer fulla popuszczać i jeszcze z nimi brudzia pić i uważa że powinien order za to dostać.
a wy się nakręcacie....ce już tak mają że lubią jak się o nich gada,to ich jara.a wogóle co to za temat że ktoś tam pograł pajacom na fujarze,wziął kasę i pali wroty że z nimi wódę chlał.czy to jest wychowanie w trzeźwości i ...stwie. wielka mi tolerancja...do czasu aż to klasy waszych dzieci zawita taki kolo i będzie opowiadał jak to fajnie jest być gajowym .....wychowanie seksualne- tak......,tylko nie dla mojego dziecka.
tak powiecie.niech sobie będą ale czy ja to muszę oglądac,ciągle o tym słuchać w mediach.NIE...tolerancyjny to ja jestem...ale do pewnej granicy z resztą jak każdy z was.

Nie musisz. Ale kliknąłeś i przeczytałeś - nie wiem wiec o co masz pretensje. To nieco masochistyczne...

Zastosowana autokorekta

www.djdowynajecia.pl
~marcin niezalogowany
3 września 2013r. o 19:31
u mnie jegomościu nie pograsz a i imprezy z twoim udziałem będę odtąd omijał szerokim łukiem.Taka marna prowokacja z twojej strony czyżby liczba zamówień ci spadła?A swoją drogą jestem pozytywnie zaskoczony liczbą komentujących którzy uważają tak jak ja-normalna rodzina,chłopak i dziewczyna
1
emem
3 września 2013r. o 19:40
Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.

Nie mozecie o tolerancji - ona jako taka w tym kraju, miescie nie istnieje.

Sporo musimy sie jeszcze jako narod nauczyc.

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~marcin niezalogowany
3 września 2013r. o 19:45
emem napisał(a): Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.

Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyrażnie pokazują że Polska jest chyba ostatnim normalnym krajem w Europie
11202
#Anonim11202 nieaktywny
3 września 2013r. o 19:53
emem napisał(a): Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.

Nie wierze w to co czytam. Cała ta gejoza to pierwszy krok do całkowitego zniszczenia jakiejkolwiek obyczajności i zezwierzęcenia ludzi. Co to za moda, żeby coś co jeszcze nie tak dawno było uznawane za chorobę psychiczną nagle zaczynać tolerować? Jeżeli Polska ma być jak to nazwałeś zaściankiem tej rozwojowej europy a ja to nazwę ostatnim bastionem normalności to tak, cieszę się niesamowicie, że tu mieszkam i nie jestem jedynym, który twierdzi całą tą gejoze za dewiacje.
~ niezalogowany
3 września 2013r. o 20:13
Tolerować? Gejbaza chce żeby to promować poczynając od przedszkoli! Tolerancja to już mi się dla pedrylstwa wyczerpała.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza