Zastosowana autokorekta
~ napisał(a): jeden alojzik się jara że mógł ...com bayer fulla popuszczać i jeszcze z nimi brudzia pić i uważa że powinien order za to dostać.
a wy się nakręcacie....ce już tak mają że lubią jak się o nich gada,to ich jara.a wogóle co to za temat że ktoś tam pograł pajacom na fujarze,wziął kasę i pali wroty że z nimi wódę chlał.czy to jest wychowanie w trzeźwości i ...stwie. wielka mi tolerancja...do czasu aż to klasy waszych dzieci zawita taki kolo i będzie opowiadał jak to fajnie jest być gajowym .....wychowanie seksualne- tak......,tylko nie dla mojego dziecka.
tak powiecie.niech sobie będą ale czy ja to muszę oglądac,ciągle o tym słuchać w mediach.NIE...tolerancyjny to ja jestem...ale do pewnej granicy z resztą jak każdy z was.
Zastosowana autokorekta
emem napisał(a): Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.
Nie mozecie o tolerancji - ona jako taka w tym kraju, miescie nie istnieje.
Sporo musimy sie jeszcze jako narod nauczyc.
emem napisał(a): Ta dyskusja i te wypowiedzi w tym temacie wyraznie pokazuja jakim zasciankiem Europy jest Polska, a Boleslawiec prowincja.
Nie mozecie o tolerancji - ona jako taka w tym kraju, miescie nie istnieje.
Sporo musimy sie jeszcze jako narod nauczyc.