Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ktoś wysłał mu trumnę
~ niezalogowany
29 października 2013r. o 0:32
Niestety Naród jest troszkę głupi, bo nie bardzo potrafi się sprzeciwić! Często również myśli ze wszelkie działania władzy są dla jego dobra.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 października 2013r. o 0:39
koszula w paski krawat w kratkę! ale jaja!
~Maleńka niezalogowany
29 października 2013r. o 6:43
Osobiście nie przepadam za Panem Relichem ale jako burmistrz jest bardzo dobry, ma racje z podatkami od firm ze strefy bo gmina traci miliony a większość gmin z takich dużych zakładów kożysta i z tych podatków funkcjonuje. Można było dać im ,,bonus i podarować pierwsze 3 lata bez podatków,, ale bez przesady. To tak jak by pracować i nie dostawać wypłaty a rodzine(gmine) trzeba utrzymać. Wymagamy jakiś inwestycji w nasze miejscowości, jakąś część dołoży Unia a reszta musi być pokryta przez gmine. Z opłatami za śmieci było źle i zgadzam się z petycją ale sprawa jest już rozpatrzona. Zwracajmy uwage na to co burmistrz robi w pracy bo od tego jesteśmy ale oszczędźmy mu życia prywatnego, do którego każdy ma prawo. Gdyby jeden z drugim ,,MORDOKLEPACZEM,, przed własnymi drzwiami zobaczyli trumne to na miejscu w 2minuty byla by telewizja Tvn i sam papież! Nauczmy się rozgraniczać prace od życia prywatnego.
~misiu niezalogowany
29 października 2013r. o 8:41
Dziwicie się dla czego Relicha opluwają niech więcej idiotyzmów wypisuje na swoim blogu ,czepia się powiatu straszy prokuratorami ,obraża Starostę teraz napisał że Vice Starosta kończył studia w Leningradzie,przecież nie zawsze byliśmy w NATO byliśmy w UKŁADZIE WARSZAWSKIM i żeby być oficerem starszym czyli pułkownikiem lub generałem obowiązkowo trzeba było skończyć tą szkołę.Dlaczego nie napisze że jego ojciec był MILICJANTEM i uprzykrzał życie zwykłym obywatelom.Jaka mać taka nać.
~do Głupiego Zawistnego Narodu niezalogowany
29 października 2013r. o 17:40
Jeżeli wywnioskowałeś z mojej wypowiedzi, że chcę funkcjonowania jednej szkoły, przychodni, itp... to mój zwrot jest jak najbardziej aktualny, tak samo jak twój podpis jako autora....
Zajęcia dla młodzieży - jak najbardziej, z tym, że z tych klubów akurat młodzież gromadami nie korzysta a raczej starsi faceci uciekający ze swoich domów chociażby na parę godzin. Chcą pobiegać, kochają sport - to niech ćwiczą i się spotykają, trochę aktywizacji społeczności bez wyciągania kasy by się przydało. A jeden klub byłby dla zawodników, którzy coś potrafią, a nie wystawiają się na pośmiewisko. Jakaś moc się uparła, że piłka nożna to nasz sport narodowy... Akurat.. sukcesów to my w tym mamy, że hoho... może lepiej zakładać już kluby łucznicze, strzelnicze, siatkarskie, piłki ręcznej... To wymaga większego zaangażowania niż ta pseudo "noga". A mówię to jako były zawodnik takiego "wiejskiego" klubu.
A odnośnie 12 baniek w plecy - nie myli się tylko ten, co nic nie robi. Ja popieram naszego włodarza. Brawo, niech Pan walczy o NASZE!
~lis niezalogowany
29 października 2013r. o 18:42
Osobiście podejrzewam że tą trumnę to Relich wysłał sobie sam tylko po to żeby wskrzesić ognisko zapalne jaki on to biedny i szkalowany .Nasuwa się takie pytanie skoro Relich jest taki zaradny i przedsiębiorczy to dlaczego jest tak nielubiany ,dlaczego nikt nie pisze na Pana Nalazka lub Wójta z Haniszewskiego?.
~to ja niezalogowany
29 października 2013r. o 21:23
Zaraz tam nielubiany! Przez kogo nielubiany? Przez K. Marczewskiego na pewno hołubiony nie jest, w końcu młokos wygrał z nim wybory na burmistrza a to boli - długo i mocno. Stąd kąśliwe tematy śmieciowe, strefowe itp. Zemsta jest rozkoszna...
Baronowie Haniszewski i Nalazek rządza juz sto kadencji, mieli czas, by spacyfikować i obłaskawić lokalne środowiska, nikt im nie podskoczy tak szybko. Ten Relich uwiera wielu. A gmina duża, ludna, ma więcej mieszkańców niż xięstwa Nalazka i Haniszewskiego razem wzięte. Łakomy kąsek. Do tego Relich zadziera z powiatem, miast mu czapkować i hołdy składać. Wielu swierzbią ręce. Burmistrz nie jest moim idolem, ale mu sprzyjam, bo przekonuje mnie konsekwencja, pracowitością i nieuwikłaniem w lokalne koterie. Jest skromny, nie robi z siebie prowincjonalnej gwiazdy, jak niektórzy wójtowie. To mi wystarcza, będę go popierać.
~Papuga niezalogowany
29 października 2013r. o 21:56
Ja też i mam gdzieś jego przeciwników o :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza