Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kolejna stłuczka na pechowym skrzyżowaniu
~addicted niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 10:35
amen :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
749
#Rekin nieaktywny
5 stycznia 2014r. o 10:43
a może by tak zamontować tam progi zwalniające ??

<u><b>VAG Inside </b></u>
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 11:17
Będą dalej kolizje, tylko auta rozbijane będą w zwolnionym tempie. ;)
~ niezalogowany
5 stycznia 2014r. o 12:07
~ napisał(a):
zbipop napisał(a): więc niech pan nie mówi że tylko kobiety są roztrzepane bo dane z urzędu podają inne wyniki.Pozdrawiam

żeby tak interpretować dane trzeba poznać liczbę kierujących mężczyzn i kobiet, bo jak relacje mają się w proporcji 95 do 5% to okaże się że 3/4 kobiet powoduje wypadki a tylko 1/4 mężczyzn.
Chce Pan zabłysnac na poście już Panu tłumacze podałem dane statystyczne ile wypadków i kolizji powodują mężczyzni a ile kobiety jeszcze raz mówimy o danych statystycznych a to różnica co do ilości kierowców meżczyzn i kobiet , prosze dobrze przeczytać co napisałem a potem interpretować ,,,myślę że jasno sie wraziłem co do tematu.
~ja niezalogowany
6 stycznia 2014r. o 15:31
No właśnie...Całe szczęście ,że tylko auta porozbijane.Przez to skrzyżowanie dużo dzieci przechodzi do szkoły i może niestety dojść do tragedii,a służby postawiły znak stop i myślą,że to załatwi sprawe.
~ niezalogowany
6 stycznia 2014r. o 17:00
-ja Ty myślisz że to jest jedyne ze znakiem STOP.Według Ciebie co powinno być ,Policjant na każdym?
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 stycznia 2014r. o 17:19
Przeczytaj jeszcze raz wypowiedź przedmówcy i dopiero wyciągnij wnioski a jak to nie poskutkuje to jeszcze raz.Bo twój komentarz do wcześniejszej wypowiedzi nie ma ani ładu ani składu.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~ niezalogowany
6 stycznia 2014r. o 17:32
TOjsienka to niech służby zdejmą znak Stop to wtedy nie będzie wypadków ,tak?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza