Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

~MM niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:50
Ymmm na slub;) zadaje troche glupie pytania,wiem. Ale ciekawi mnie jak to jest mnie np nie ciagnie do slubu,wydaje mi sie ze zawsze tak bedzie. Owszem marzy mi sie biala suknia(ktorej i tak nie moge zlozyc) i takie tam,ale na tym sie konczy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:55
Czemu nie możesz? z powodów religijnych? przecież teraz to dzieciate kobiety po kilku konkubinatach w dorobku oplątują się bieluchnymi welonami od stóp do głów ,śmiało możesz założyć ,ja nie założyłam białej bo wolałam róż,nie miałam dziecka ani w ciąży nie byłam,a teraz załuję ,bo jest jakaś magia w tej bieli i mnie to ominęło przez moje własne zaniechanie.
~MM niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:56
Moja rodzina jest przeciwna mojemu partnerowi,slub musialabym brac w tajemnicy aby nie bylo glupich tekktow,przykroci i zgrzytow. Wiec raczej nie ma mowy o zmuszaniu do slubu;)
~MM niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:00
Roz tez mi sie podoba:D myslalam ze teraz nie wypada brac slubu w bialej sukni gdy sie ma dzieci. Eeee to fajne ze jest inaczej;)
~ niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:02
~MM napisał(a): Moja rodzina jest przeciwna mojemu partnerowi,slub musialabym brac w tajemnicy aby nie bylo glupich tekktow,przykroci i zgrzytow. Wiec raczej nie ma mowy o zmuszaniu do slubu;)

Ojej,zmuszaniu,nie rozumiem o co chodzi z tym zmuszaniem,na pociechę ci powiem ,moja rodzina też była przeciwna i daliśmy rade ze ślubem ,sami sobie poradziliśmy i jesteśmy stare,dobre małżeństwo.Wszystko ci się ułoży ,zobaczysz. ;)
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 21:13
Akurat w takich przypadku nie wtrącać się będzie najlepszą radą.

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~MM niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:27
"Stare dobre malzenstwo"? moze ja powinnam mowic Ci na Pani? ;) chodzilo mi o to,ze nikt nie mowi nam"wezcie slub,dwoje dzieci a wy dalej slubu nie macie" to takie jakby zmuszanie drugiego czlowieka bo"co ludzie powiedza". Co do wtracania to...dlugo by opowiadac;)
~MM niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 21:55
Ale ciiiichoooo az echo niesie:) Puk Puk jest tam kto?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo