Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Młode mamy z Bolesławca :)

11566
#kejti23 nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 19:24
Powiem tak z własnego doświadczenia, nie ulega wątpliwościom,że stają się o wiele pewniejsi.. z resztą tak jak i my :) No i małżeńskie docieranie... najgorsza rzecz na świecie... O.o :/
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 19:32
[email protected] napisał(a): hej hej mamusie moja malutka juz spi ciezki dzien za nami oj ciezki :-( mala zabkuje trojki ida gorne heh wymeczyla mnie dzisiaj.slucham wiadomosci o dzieciatkach z lodzi az sie lezka w oku kreci
I dlatego nie oglądam wiadomości. :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
~MS niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 19:59
~MM napisał(a): A tak na marginesie...malzenstwo bardzo zmienia...faceta? ;)

W moim przypadku całkiem odmieniło, niestety na gorsze(ale to był psychiczny człowiek), więc zostałam sama z dzieckiem, które nawet nie raczył ani razu zobaczyć. Mała ma już prawie 20 mies. Człowiek w zasadzie nigdy się nie zmienia, ja liczyłam że mój były się zmieni , gdy tylko urodzi się córka,cóż to tylko bajka...
[email protected] niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:11
a moj maz akurat sie praktycznie nie zmienil...jestesmy oboje bardziej umocnieni w milosci:-) zyjemy swoim zyciem swoimi problemami staramy sie zeby nikt nie wtracal sie do nas i nie kontrolowal nas i dajemy rade
~MM niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:39
Rozumiem;) a czy przychodzi jakis taki moment ,uczucie ze to juz czas? Jak np porod?:D haha dziwne porownanie troche.
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 20:41
Ale na co czas?

~ niezalogowany
27 stycznia 2014r. o 20:44
~MM napisał(a): Rozumiem;) a czy przychodzi jakis taki moment ,uczucie ze to juz czas? Jak np porod?:D haha dziwne porownanie troche.

Na co,że już czas?
5134
#TOjsienka nieaktywny
27 stycznia 2014r. o 20:46
Ty się na czas nie patrz bo każde z dwojga ma inny.Dla ciebie będzie to poród dla niego gdy młody pójdzie do gimnazjum.Musisz poczekać żebyście oboje tego chcieli a nie drugiego stawiać pod ścianą bo twój czas już przyszedł czy ojce kazali ponieważ to będzie pierwszy powód do szybkiego rozstania.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza