~ napisał(a): skorn napisał(a):
Nie zaczełoby sie w Donbasie, gdyby Putin nie wysłał tam swoich chłopaków.
Ja myślę, że nie zaczęłoby się gdyby nie było Majdanu, ...
Dokładnie :) To może ktoś z zainteresowanych przypomni , kto i jak sfinansował majdanową rewolucję , czyżby Putler ?
Qurde , fakty w oczy kują , a co po niektórym przepaski na oczach wciąż nie pozwalają zobaczyć zła.
Panowie , trzeba sobie jasno i wyraźnie powiedzieć , jesteśmy oszukiwani . Bandyci , którzy rządzą tą nieszczęśliwą cywilizacją , próbują właśnie rozpętać Trzecią Światową. Ogniskiem zapalnym może być Ukraina , Palestyna , bądź Syria i Iran . Dla nich to bez znaczenia . System długu , jaki stworzyli pozwala im żerować na Ludziach , ale system się sypie. Mają tego świadomość i jedynym wyjściem jest reset cywilizacji , choćby w Europie. Będzie co odbudować i kogo zadłużyć. Dla nich wysłać na śmierć kilka milionów istnień to " zło konieczne " i " niepowetowane, nieuniknione straty ". Ludzie ci ( o ile to są ludzie ) nie mają żadnych skrupułów i empatii , a wściekły tygrys z Hindukuszu , to słodki kociak w porównaniu z " hienami mamony ".
Nadal stoję po stronie Putlera i żadna kretyńska propaganda mnie nie zwiedzie , tak jak Ciebie zwiodła Alterowicz .
Miłego popołudnia Wam życzę :)