Zastosowana autokorekta
Pannazdzieckiem napisał(a): Też kiedyś zgaśniesz Czytelniku. Ale zanim zgaśniesz , zapisz się na Bolec.party. Pokarz ludziom , kim jesteś , ja się zapisałem do lokalnych ścierwomediów, a Ty ? Stać Cię na odwagę , wiracho z klawiaturą ? Kurcze , rozumiem polityków i kapłanów , ale Ciebie , Młody Padawanie nie rozumiem , uznaję swoją porażkę.
Pannazdzieckiem napisał(a): Też kiedyś zgaśniesz Czytelniku. Ale zanim zgaśniesz , zapisz się na Bolec.party. Pokarz ludziom , kim jesteś , ja się zapisałem do lokalnych ścierwomediów, a Ty ? Stać Cię na odwagę , wiracho z klawiaturą ? Kurcze , rozumiem polityków i kapłanów , ale Ciebie , Młody Padawanie nie rozumiem , uznaję swoją porażkę.
fobiak napisał(a): haslo wyborcze pod jakim rudyk startuje jest na poziomie szkoly powszechnej ani polska ani europa nie byly, nie sa i nie beda stabilne. polska to polska czyli takie wymachiwanie choragiewka bialo-czerwona za jedna zlotowke ale gdzie sa polacy?
takim haslem wyborczym glosi sie martwa ideologie eurokolchozu albo otwiera droge karierowiczom do dluzszego koryta. zaden z naszych kandydatow nie ma podstawowego programu wyborczego, chca byc wybierani ale sami nie maja pojecia dlaczego a wyborcy beda ich wybierac tylko dlatego, ze zamiast do kosciola pojda do urn czyli spelnic swoj obywatelski obowiazek.