Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy zwierzęta i ptaki, a nie wiatraki
~ niezalogowany
2 maja 2014r. o 23:13
Becia pewnie jest od nas i miala miec wiatraka a tu widmo pustej kasy zaglada...........
Zal mi ludzi co nie rozumieja ze ktos nie chce miec pod nosem czegos takiego,ze ma prawo zyc tak jak chce i miec poglady takie jak chce.
Becia twoim rozumowaniem idac to my dzisiaj pozwolimy wam na wiatraki ale potem ja bede chcial ci sikac na glowe i ede ci wmawial ze jestes z ciemnogrodu i protestujesz dlatego ze chcesz kasy od mojego malego inwestorka.

My tu zyjemy i mamy pelne prawo decydowac w czym chcemy zyc a jak twerdzisz ze jest inaczej to powinnas zmienic kraj bo u nas ponoc jest demokracja............
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~farmer niezalogowany
3 maja 2014r. o 12:23
Właśnie bardzo słuszna uwaga o zwierzętach i ptakach bo jak postawia wam wiatraki to napewno nie ujzycie ptaków ani zwierząt
~Ja niezalogowany
3 maja 2014r. o 12:28
Działajcie -oby tak dalej trzymam za Was kciuki żeby Wam się udalo pokonać te ochydne skrzydlate potwory-trzymajcie się razem bo w grupie Siła-POWODZENIA
~ niezalogowany
3 maja 2014r. o 12:36
Na pewno nie damy się tak łatwo pokonać, tak jak ktoś zauważył że w grupie siła i nikt nam nie przeszkodzi w realizacji tego celu-damy rade i nikt nas nie zniecheci do dalszego dzialania-WIATRAKÓW W KRZYŻOWEJ NIE BĘDZIE
~ niezalogowany
3 maja 2014r. o 13:19
Musicie się POświęcić dla POlski PO PSL PiS i dla POlityki energetycznej.Wiatrak zwraca się po 10 latach eksploatacji ,a zaczyna zarabiać PO 11 latach.a wydobycie tony węgla kosztuje 150 zł i można nim palić w elektrowniach,tak robią w Niemiec
~azot niezalogowany
3 maja 2014r. o 14:01
http://luzyce.info/tv-luzyce/ludzie-mowia-nie-wiatrakom
~tutejszy niezalogowany
3 maja 2014r. o 15:31
Obcy poczytaj co Ci powie tutejszy.
Każdy normalny człowiek wybiera świadomie gdzie i jak chce żyć.
Stąd protest tych młodych świadomych swoich wyborów ludzi.
Oddajmy sprawy naszej społeczności tym młodym ludziom a w końcu będziemy żyć w normalnym kraju.
Ja wybrałem życie na wsi(choć jestem z tzw. miasta).
Myślę , że wieśniak to nie koniecznie ktoś mieszkający na wsi, to może być ktoś taki jak Ty.
Nie zazdroszczę Ci życia w mieście - to Twój wybór.
Ja mieszkam na spokojnej wsi wśród darów natury w wygodnym 300m domu,jeżdżę dobrym ,bezpiecznym samochodem, jemy zdrową polską żywność i to z kolei jest mój wybór.
Popieram protest.
Nie pozwolę aby jakieś szemrane, wątpliwej zyskowności przedsięwzięcie nieudolnej władzy gminnej zburzyło mój spokój.
Obcy w woli wyjaśnienia ,płacimy wraz z żoną KRUS, ZUS i podatki.
90% mieszkańców wsi pracuje i płaci ZUS i podatki.
Ludzie ze wsi potrafią na swój byt zapracować.
Więc nie martw się złotówka z twoich podatków(jeżeli takowe płacisz)nie trafi na wieś. (...)

Zmoderowano 04.05.2014 godz.11:52 - powód: usuniecie zdjęcia , po zgłoszeniu (moderator)
~ja niezalogowany
3 maja 2014r. o 15:47
Smieszy mnie to forum zaczynsliscie od 800 metrow od domow teraz juz jestescie 4000 metrow juszcze chwila a bedziecie pisac ze kolo plotu wam wiatraki stawiaja.Narzekacie ze soltys was oszukal a protestowal razem z wami .Patrzac na to z dystansu wydsje mi sie ze ktos chce tym cos ugrac i nie chodzi tu o ludzkie zdrowie, czas pokarze kto i co.troszke logiki i spojnosci w wypowiedziach
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza