Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wróć do komentowanego artykułu:
Chcemy zwierzęta i ptaki, a nie wiatraki
~on niezalogowany
3 maja 2014r. o 16:00
Protestują Ci co na ich polach nie powstaną wiatraki bo wiedza że na tym nie zarobią a sąsiad na którego polu powstaną zarobi.To ich najbardziej boli.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~yyy niezalogowany
3 maja 2014r. o 17:15
~on napisał(a): Protestują Ci co na ich polach nie powstaną wiatraki bo wiedza że na tym nie zarobią a sąsiad na którego polu powstaną zarobi.To ich najbardziej boli.

a czy Ty wiesz chłopie o tym że kto ma rozrusznik serca to nie może żyć w obrębie wiatraka mniejszej niż 5 km-a Ty mówisz o zazdrości-pomyśl troche(poczytaj o szkodliwości wiatraka) !! !!
~ niezalogowany
3 maja 2014r. o 17:30
A ty "chopie" wiesz ze podobno nie wolno im przebywac w zasiegu tel komurkowych(tak czesto polecana wikipedia sie klania) a jednak przebywaja i nie padaja jak muchy
~Hello niezalogowany
3 maja 2014r. o 17:39
BECIA, naucz się w końcu przegrywać!!!
Nieraz już pokazałaś, że nie potrafisz...
Odpuść sobie, szkoda zdrowia...
Z głodu nie umrzesz bez wiatraków, hihihi...

~ptak niezalogowany
3 maja 2014r. o 17:42
Ty - Rolnik, to zamieńmy te nasze "rolnictwa"... :P
~ja niezalogowany
3 maja 2014r. o 17:55
Zal mi was oprucz kilku wpisow o zdrowiu to tylko obelgi i kasa teraz wiem przynajmniej o co wam chodzi (czytaj kasa) zadnej merytorycznej rozmowy, popartej faktami
~edi niezalogowany
3 maja 2014r. o 18:06
~ja napisał(a): Zal mi was oprucz kilku wpisow o zdrowiu to tylko obelgi i kasa teraz wiem przynajmniej o co wam chodzi (czytaj kasa) zadnej merytorycznej rozmowy, popartej faktami

Właśnie tym, którzy są za wiatrakami chodzi tylko o pieniądze. Przeciwnikom zależy na zdrowiu i przyrodzie, ale do niektórych to nie dociera...
~ja niezalogowany
3 maja 2014r. o 18:16
Tyle ze jedni i drudzy od jakiegos czasu tylkosie obrarzaja musicie przedstawiac fakty ( chodzi mi o przeciwnikow) aby zaczac merytoryczna rozmowe a wtedy bedziecie wiedziec kto jest po drugiej stronie barykady czy "ciemnogrod" (tak przez was lubiane slowo)czy ludzie kturym zalezy tylko na kasie(tez jakus argument) i nie majacych nic wiecej do powiedzenia
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia
REKLAMA Metrohouse zaprasza