Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
~guma zomowca na mojej dupie niezalogowany
11 lipca 2014r. o 12:56
kto pamięta ostatnie pochody 1-wszo majowe
całe miasto musiało uczestniczyć w pochodzie bez względu na świtopogląd czy przynależność
nszz rzucała ulotki a sb ub i zomo zbierało z okrzykiem nie ruszać
A po pochodzie i tak wszyscy spotykali się przy piwku w ratuszowej.
Więc pytam lokalnych polityków i NB co wy odpierd@l@cie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:15
skorn napisał(a): Co do tytułu. Niech pan Marczewski sobie przypomni, jak wyglądają manifestacje jego kolegów po fachu czyli górników, którzy jeżdzą do Warszawy po podwyżki. Żeby to chociaż była troska o Polskę, a nie o własny portfel. Wstyd być takim hipokrytą.

http://katowice.gazeta.pl/katowice/51,35063,14338317.html?i=2

Gdzie Rzym, gdzie Krym, gdzie Manifa w Bolesławcu ?
Czy Pan Marczewski ma odpowiadać za kiboli, za górników i za to, że w Pcimiu Dolnym płot się przewrócił ?
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:26
Panie kosior komu śmierć, kto to jest wróg ojczyzny, ja bo nie lubię pisu , bo nie chodzę do kościoła, bo mam konto w banku zachdnim. Może zablokuje mi pan konto albo przeleje moje pieniądze na konto swojej faszystowskiej partii ?..

~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:27
Panie kosior komu śmierć, kto to jest wróg ojczyzny, ja bo nie lubię pisu , bo nie chodzę do kościoła, bo mam konto w banku zachdnim. Może zablokuje mi pan konto albo przeleje moje pieniądze na konto swojej faszystowskiej partii ?..

~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:28
Panie Relich czy może pan powiedzieć że rodzice tych gimnazjalistów którzy manifestowali wiedzieli gdzie są ich dzieci i dali im pozwolenie .Dziwi mnie takie zachowanie człowiek który jest wybrany przez naród do służby popiera mordowanie rządzących mnie osobiście wystarczyło by żeby pana wywieźli na taczkach z Nowogrodzieckiego Ratusza.
~Zbign iew niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:37
Panie Marczewski, obrońco POwskiej rzeczywistości. Proszę informuj z wyprzedzeniem o tego typu manifestacjach, zawsze chętnie dołączę.
~silesian niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:41
Kim w zdecydowanej większości są Wszechpolacy, NOP-owcy i tzw. narodowcy? To niewykształcony proletariat z poczuciem wykluczenia. Dobrze i pewnie czują się w kibolskim, agrsywnym,anonimowym tłumie lub na takiej manifestacji, gdzie pod sztandarami, z Bogiem i Ojczyzną na ustach mogą wykrzyczeć swoje inwektywy wobec wybranej demokratycznie wladzy. To przegrane biedaki, ktorym roi się w głowie rewolucja i zawłaszczenie dóbr tych, ktorzy się "dorobili" - w ocenie tych proli oczywiście nielegalnie. Im chodzi o kasę i lepszą pozycję społeczną, bo są na dnie. Wykorzystuja to polityczni manipulanci z prawa i lewa - u nas akurat z prawicy. Ohyda!
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 14:48
~Zbign iew napisał(a): Panie Marczewski, obrońco POwskiej rzeczywistości. Proszę informuj z wyprzedzeniem o tego typu manifestacjach, zawsze chętnie dołączę.

Z kijem baseballowym i kosą, czy bez ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza