Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radykalna manifestacja
1
emem
11 lipca 2014r. o 9:03
Trzydziesci osob przeszlo z polska flaga i transparentem przez centrum malego miasto, i juz tyle emocji :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~brak_mi_słów niezalogowany
11 lipca 2014r. o 9:12
Piękny transparent, odrodzenie przez śmierć innych.
W ogóle jakim trzeba być tempakiem, aby chodzić po ulicach z życzeniem komuś śmierci, Ja rozumiem, że wrogowie i się ich nie lubi, ale jednak bracia z jednego państwa, ojczyzny. To nie jest wojna. Ale popisać w internetach to sobię mogę, i tak nic nie zmienię. Trzeba się ewakuować z tego kraju psychokatoli i psychokiboli.
~strach niezalogowany
11 lipca 2014r. o 9:18
emem napisał(a): Trzydziesci osob przeszlo z polska flaga i transparentem przez centrum malego miasto, i juz tyle emocji :)

Dokładnie nic specjalnego.
Miałem okazje przyglądać się kilku tysięcznej demonstracji w jednym z większych miast Polskich - policja na koniach +długie pały . kordon policji oddzielający różne grupy ,trochę latających przedmiotów , trochę poturbowanych
a tu co nic , żeby choć jakaś kontrmanifestacja
~xxx niezalogowany
11 lipca 2014r. o 9:47
Przecież ci ludzie sami z siebie się śmieli jak chodzili po mieście, nawet ten organizator wygląda jak przez okno i z bólem przedstawia to co robi.
~ niezalogowany
11 lipca 2014r. o 9:51
Detonator napisał(a): Kto to jest Wróg Ojczyzny?????????????????????

Sam polak, który ją sprzedaje :D
~kinia niezalogowany
11 lipca 2014r. o 9:56
Swoją drogą nie widzę specjalnej oceny redakcji, napisali jak było. Były agresywne okrzyki? Były. Byli nacjonaliści nawołujący do wieszania polityków i z męskimi genitaliami na transparencie? Byli. Ludzie pukali się w głowę? Pukali. Wiem, bo też tam bylam i rozmawiałam ze znajomymi. Więc gdzie tu klamstwa i naciąganie rzeczywistości?
~kajtek niezalogowany
11 lipca 2014r. o 10:35
(Bolec.Info),
jeżeli to była "Radykalna manifestacja", to ja jestem "Dziadek Mróz" ;)
Kto Wam te tytuły pisze ? :)

Bardzo dobrze, że taka manifestacja odbyła się w Bolesławcu.
Pokazuje to tylko, że jako bolesławianie, reprezentujemy różne światopoglądy oraz wartości i potrafimy je, w demokratyczny sposób, wyeksponować.
211
skorn
11 lipca 2014r. o 11:18
Co do tytułu. Niech pan Marczewski sobie przypomni, jak wyglądają manifestacje jego kolegów po fachu czyli górników, którzy jeżdzą do Warszawy po podwyżki. Żeby to chociaż była troska o Polskę, a nie o własny portfel. Wstyd być takim hipokrytą.

http://katowice.gazeta.pl/katowice/51,35063,14338317.html?i=2

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza