~~217 napisał(a): Spotkajmy się lepiej bo odbiegliśmy od tematu... :D"
Lewicowy dla mnie to dbający o pracowników najemnych...to przedstawiciele związków zawodowych dbający o socjalne warunki pracowników .Nie mogą to być własciciele czy prezesi spółek bo kłóci to się z socjalnym (socjalistycznym) rozumieniem praw robotników...Polski socjalizm(nie mylić z niby komunizmem)padł bo robotnicy dali się otumanić ...nie tylko polskim panom...
Najwyższy czas by zrozumieć ,ze z postulatów Solidarności (21) zostały praktycznie tylko wolne soboty a 1/5 społeczeństwa ma wolne we wszystkie dni tygodnia (czasami muszą pokazywać się w Mopsie raz w miesiącu)
~~217 napisał(a): Chyba nie wyobrażasz sobie ,że podam Ci nr. telefonu,,, :D
Co do browaru to i owszem .Przypomniałem sobie ,że panna mi wisi 4-ro pak...można by połączyć spotkanie. ;)
Podaj może swoje propozycje . Ja proponuję Fantazję (wtorek do 14.00)
PanM napisał(a):
Do czasu ogłoszenia lista może ulec zmianie.Zatem nie należy narażać prywatności kandydatów..
Jedno co ich łączy to MISJA OBNIŻENIA KOSZTÓW ŻYCIA I DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ DLA MIESZKAŃCÓW BOLESŁAWCA.
PanM napisał(a):~~217 napisał(a): Ja też jestem pod wrażeniem !! Ludzie z ulicy ,których nikt nie zna? Czy to mógłby być każdy...również ja? Nikt praktycznie Was nie zna bo nie rozumiem dlaczego nie ujawniacie nazwisk przyszłych radnych a co więcej prawdopodobny jest scenariusz "kabaretowy" ,który napisałem jakiś czas temu...
prezydent: Przemo
z-ca panna
sekretarz :alter
członkowie zarzadu :ja i ....TAK DALEJ
Nigdy nie przypuszczałem ,że sen się ziści :D
Powodzenia życzę i jak coś to zawsze do usług p.M... :D
Tak , mógł to by też PAN .
W KWW Wasza Rada są osoby powszechnie znane. Jednak to pragnę przypomnieć że to pierwsze w historii wolne wybory w okręgach jednomandatowych.Każdy kandydat sam na własną rękę będzie w swoim okręgu wyborczym zabiegał o Państwa głosy .W odpowiednim ustawowym terminie lista zostanie zaprezentowana imiennie.
Do czasu ogłoszenia lista może ulec zmianie.Zatem nie należy narażać prywatności kandydatów..
Jedno co ich łączy to MISJA OBNIŻENIA KOSZTÓW ŻYCIA I DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ DLA MIESZKAŃCÓW BOLESŁAWCA.