~Naiwniak Antek... napisał(a): Przy całej mojej sympatii...Panie Przemku ....
Nie mogę udzielić Panu mego i mojej rodziny glosu...nie ukrywam ,że podobnie jak Piotr...dałem się zwieść...
Pan nie jest w moim mniemaniu "trybunem ludowym "
Przepraszam ale Pan nie jest z mojej bajki"
~Naiwniak Antek... napisał(a): Przy całej mojej sympatii...Panie Przemku ....
Nie mogę udzielić Panu mego i mojej rodziny glosu...nie ukrywam ,że podobnie jak Piotr...dałem się zwieść...
Pan nie jest w moim mniemaniu "trybunem ludowym "
Przepraszam ale Pan nie jest z mojej bajki"
~ napisał(a):~Goziuk napisał(a): HAhaha, dobre tłumaczenie braku chętnych na listę Waszej Rady :) Niestety wróżę "karierę" podobną do Twojego Fuchu Ruchu... Dno i wodorosty.n
A gdzie mozna sie dowiedzieć o kandydatach na radnych ?
PanM napisał(a):
Obojętnie ile , nawet 1/2 % ale poprawa.To od Was zależy co będzie robiła nowa Rada Miasta.
Czy będzie klaskała i zatwierdzała decyzje o podwyżkach podatków , budowie nowych państwowych inwestycji , czy pilnowała interesu zwykłych ludzi.
~~218 napisał(a):PanM napisał(a):
Obojętnie ile , nawet 1/2 % ale poprawa.To od Was zależy co będzie robiła nowa Rada Miasta.
Czy będzie klaskała i zatwierdzała decyzje o podwyżkach podatków , budowie nowych państwowych inwestycji , czy pilnowała interesu zwykłych ludzi.
PanieM, kiedyś powiedział Pan że "Legitymacja asystenta społecznego posła na Sejm upoważnia mnie do uczestnictwa w posiedzeniach komisji Rady Miasta, z prawem głosu. - powiedział Bolec.Info Przemysław Moszczyński. - Zamierzam z tego często korzystać i aktywnie uczestniczyć w wielu komisjach i Sesjach Rady Miasta, reprezentując interesy mieszkańców Bolesławca - dodał."
mam pytanie, w ilu sesjach rady Pan uczestniczył, kiedy i czego one dotyczyły, w jakich obradach komisji Pan uczestniczył, kiedy i czego dotyczyły, w jakiej sprawie Pan zabierał głos i jak Pan reprezentował interesy mieszkańców, jak Pan pilnował interesu mieszkańców i co udało się Panu osiągnąć dla mieszkańców?
PanM napisał(a): Panie Krzysztofie , w Pana wypowiedzi jest wątek o budżecie obywatelskim.
Jest do tego celu założony specjalny wątek.
Czy mógł by Pan w merytoryczny sposób umotywować nam sens budżetu obywatelskiego ?