~Damian napisał(a): ... Ty tego nie potrafisz więc szukasz pomocy u osób pokroju PanaM.
O kurcze, z jakimś biznesmenem mam do czynienia. Miło mi :) Powiedz Damian , fachowcu :) Jak można zrobić pieniądze dla wszystkich mieszkańców Bolesławca ? No tak , aby każdy z nas miał pięć stów w portfelu nieustannie i nie przejmował się przyszłością. Potrafisz doprowadzić lokalną społeczność do takiego stanu ? Nie twierdzę , że Przemo to potrafi , ale Ty na pewno nie. Bo dylematem i nieszczęściem tej Planety , tego Kraju i tego Miasta jest rezerwa szczątkowa. Chciwość banksterów. Od dwóch dni próbuję się doprosić ratusz , ile na chwilę obecną wynosi zadłużenie miasta i komu jesteśmy winni te pieniądze , a Ty mi tu pieprzysz , że coś o pieniądzach wiesz , bo je robisz. Hamerykanie mają FED i dziennie robią 80 mld dolarów , jak osiągniesz ten poziom , to pogadamy :D
A póki co proponował bym złożyć zlecenie w naszej rodzimej drukarni Alpha ... o ile mnie pamięć nie myli na drukowanie Bolesławian , czy jak to tam było Heguś :)